Ay Çekirdeği Besin Değeri

kro123

Yeni Üye
Bir şey sormak istiyorum , marketlerde bakklarda satılan çekirdeğin besin değerlerine baktım ve şok oldum 100 gramında 25 gram protein var , bu protein çekirdeğin kabuğuyla atılıyormu yoksa 100 gram çekirdek yesek 25 gram protein alıyormuyuz ?

Bir şey sormak istiyorum , marketlerde bakklarda satılan çekirdeğin besin değerlerine baktım ve şok oldum 100 gramında 25 gram protein var , bu protein çekirdeğin kabuğuyla atılıyormu yoksa 100 gram çekirdek yesek 25 gram protein alıyormuyuz ?

Vücuduna giren 100 gr. için geçerlidir. Yani sadece çekirdeğin içi, kabuğu değil.

evet alt tarafı içinde 570 kalori ve 50 gram yağ var.

ayrıca içindeki bitkisel proteindir hayvansal değil gidip bakliyat yesende aynı proteini alırsın.

Tadım Kuruyemiş | Ürünler | Kuruyemiş | Kavrulmuş Mısır arkadaşlar bi bakın 100 gr da 68 gr karbonhidrat war iyimi sizce kilo almada ara öğün olarak iyimi ?? lütfen yardım edin.
hakikaten değerlere bakınca şok oldum hem yağ oranı duşuk hem karbo oranı hayli yuksek bundan sonra favori atıştırmalıgım olacak. zaten çokta severim kendisini:D

Ayçiçek ve kabak çekirdeği benim vazgeçilmezimdir

Benim de çok dikkatimi çekti bu konu 100 gr da 28 gr protein olduğu yazıyor ambalajında, 200 gr lık paketi bitirsen 56gr protein demek. Sizce de iyi bir protein kaynağı olabilir mi yoksa fazla tüketmenin zararları olur mu?

Kardeşim fit kalmak için leblebi tüketmeni öneririm 100gr için 5gr yağ 20gr protein 50gr karbonhidrat var leblebi nohuttur yani nişasta kaliteli karbonhidrat ustelik maliyeti 2tl 100 gr lik paket gunde 2 paket tuketsen 40gr protein :) umarim yardimci olmusumdur.

Back
Yukarı