Ayağımda alçı varken gene düştüm iğleşme sürecini etkilermi?

Arkadaşlar 12 gündür alçıda olan ayağım bu sabah tuvalete giderken kaydım ve düştüm ve ayağım gene ağrıyor bu iğleşme sürecini etkilermi daha önce başına gelen oldumu bu nasıl şansızlık bende başımı bir türlü kaldıramıyorum her hafta bir sorun:(

gecmis olsun :)

kemik suyu iyilesmeni hızlandırır tanıdıgın kasap varsa bol bol alıp kaynatıp icebilirsin

sağol evet azerice haş dıyorlar sanırım türkçede haş ismi yapmak istediler ama yiyemıyorum ağır geliyor :( gencim çabuk iyileşir diye ümit ediyorum ama gene düştüm işte bedir bu talihsizlik anlamadım gitti sigarada kullanmıyorum sigara iyleşmesini geciktiriyormuş bakalım neolucak

acaba alçıyı tazelemek gerekırmı onu dusunuyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun. bi röntgen çektirmekte fayda var. zira Allah korusun kaynayan kısımda bir bozulma varsa ancak röntgenle görünür. ve maalesef tekrar ameliyat gerekebilir.

kendimi bizimkiler'deki biracı cemil gibi hissettim şimdi.

yarın yada cumartesi doktora gidicem kontrol için umarım alçı süresini uzatmazlar bıktım evde oturmaktan:(

dereotu anne sutune yakin kalsiyum fosfor magnezyum iceriyor

Dereotu seversen yiyebilirsin

dereotu domatesle salata yapar yerim :D kalsiyum her kahvaltıda almaya çalışıyorum süt yoğurt peynir hepsini tüketiyorum

sütteki kalsşyumu vücüt zaten ememiyor peynir yoğurt dha iyidir sütten bunu bılıyorum süt kullanma nedenım yulaf ezmesi tüketiyorum her sabah gerçekten işe yarıyor sindirim sistemimi çalıştırıyor hareketsizim yoksa

Back
Yukarı