Valerio
Üye
Sadece sabahları oluyor işe gitmek icin kalkıyorum 200 metre servise kadar yürüyorum evden cıkmadna sadece whey protein iciyorum 15 dk sonra yürümeye baslıyorum ve inanırmısınız o 200 metreyi yürüyemiyorum agrıdan cunku cogunlukla kaval kemiğimin etrafındaki kaslar cok acaip sertleşiyor ve ayagımı kaldıramıyorum sızıdan sürüyebiliyorum hemende gecmiyor oturunca 5 dk da falan anca geciyor. bazende aynı olay kalflerde oluyor.
Zamanında basket oynarken de oluyordu buna benze o zaman doktor magnezyum fosfat galia suda eriyen o tarz bir ilaç vermişti ancak o laktik asit biriktigi icin oluyor diyordu...
Benim düşüncem ise su 95 kg yum 4 senedir vg yapıyorum ve bacak calısmıyorum nerdeyse hiç bundan dolayı backalar güçsüz kaldı ve vucudu tasıyamıyor die düşünüyorum ? glukosamin kullanmayıda düşünüyorum.
Zamanında basket oynarken de oluyordu buna benze o zaman doktor magnezyum fosfat galia suda eriyen o tarz bir ilaç vermişti ancak o laktik asit biriktigi icin oluyor diyordu...
Benim düşüncem ise su 95 kg yum 4 senedir vg yapıyorum ve bacak calısmıyorum nerdeyse hiç bundan dolayı backalar güçsüz kaldı ve vucudu tasıyamıyor die düşünüyorum ? glukosamin kullanmayıda düşünüyorum.