Hayat ne kadar ilginç, forumun en büyük ilham kaynaklarından biri şuan motive istiyor. Abi eski fotoğrafların en büyük motivasyon kaynaklarından zaten![]()
Sıradan sayılır. kollar hala eskiden kalma .. ön planda .. sarkma falan olmadı, biraz yağlanma var ancak yine de beslenmede öyle çok umursamaz davranmadım hiç bir zamanŞu an ki vücudunuz nasıl?
@Ayaz peki abi öyleyse desteklerimiz seninle. Ronnie coleman mı yoksa ayaz mı spora dönsün istersin diye sorsalar düşünmeden ayaz derimFotoğraflarla
destekleyeceğin geri dönüş konusunu bekliyorum.
Bu arada bu fotoğrafla az motive olmamıştım; Eki Görüntüle 53231
Yoktur aslangurYarışma geçmişi var mı?
Bak bu çok güzel bir yorum.. teşekkürlerBence senin geri dönüşün bir çok insana motivasyon olabilir![]()
Neden başladığımı düşündüm de inan hatırlayamadım..Senin motivasyonun bu spora geri dönmen zaten. Ne kadar ara versen de bu spor senin yaşam stilin biliyorsun. Ara verebilirsin ama bırakamazsın hiçbir zamanNeden başladığını düşün
Bence hedeflerine ulaştığın için artık bir nevi sıkılma söz konusu. Motivasyondan ziyade kendine yeni hedefler koymalısın hocamNeden başladığımı düşündüm de inan hatırlayamadım..
Hoşgeldinben de zamanında senden motivasyon alanlardanım fakat benim de ciddi motivasyona ihtiyacım var
![]()