Aylar sonra zayıflayıp bulka girmek

1.89 boy 75 kilo yağ oranı %12-14 aralığında birisi için günlük kalori kaç olmalı haftada 4 gün spor salonu 2 gün evde dambılla spor yapacağım.

1) Kaç kalori almam lazım mesela 2900 kalori aldım ama yağ 80gr almışım ( kuruyemiş,makarna,yulaftan aldığım yağlar fazla olursa sıkıntı olurmu ?

2) kalorinin %45’i karbonhidrat %30-35 yağ %20-25 protein olursa yeterlimi ? ( 120gr protein , 360gr karbo, 70-80gr yağ)

3) Nasıl bi antrenman yapmalıyım belediyenin tesisinde olacağım 3 ay sonrasında özel salona geçeceğim. Hiç programım yok zamanında yaptığım programı bulamadım.

4) bulk sonrası şuanki halimin kaslı şeklimi olurum yoksa biraz yağlanma ( eski halim gibi obez olurmuyum ? )

5) Ayda gıda ve protein , kreatin takviyesi için 6-7k bütçe ayırdım bazen tavuk yiyemezsem tozdan alacağım.

6) Kardiyo ne kadar yapmalıyım karnımı sıkınca elime bi yağmıdır derimidir anlamadım bişey geliyor onu eritmek istiyorum.

Eski ve şuanki halim ektedir. 9 ay basket ve 1000 kalori açığı verip arada dambıl çalıştım 99 kilodan 74-75’lere indim daha düşersem çok zayıf olurum.

Back
Yukarı