Az kalori alıp kas yapmak mümkünmü ? Bulka girmelimiyim ?

1.88 boyunda 75 kiloyum 22 yaşındayım.
Yaklaşık 1 yıldır az yiyerek ( günde 1500 kalori alarak + basketle) 30 kilo verdim. Son 1 aydır evde ağırlık setiyle, şınav ile çalışıyorum göğüsüm ve kollarımda gelişim mevcut ancak beslenme konusunda kafama çok şey takıldı;
- Günde gereken proteini alıyorum ancak 500-600 kalori açığı veriyorum bu şekilde kas kütlesi kazanmam mümkünmü ? Yoksa gereken kaloriyi nasıl alacağım bisküvi falanmı yiyeyim oda şekerli

Şuanda göğüsümde ve karnımda yağlar var onları yakmam gerekli arada baskete çıkıyorum hatta önümüzdeki hafta spor salonuna başlıyorum ( zamanında 2 yıl gitmiştim 16-17 yaşındayken )

1-2 yıl yapmayı düşünüyorum ama önceliğim Eylül-Ekim ayına kadar güzel bi görünüme kavuşmak mümkünmü ? Yazın supplement takviyesine başlayabilirim sizce başlamam gereklimi protein ve kreatin ( proteini elde etmekle zorlanıyorum bazen )

Beslenmem normal sabah 3 yumurta , yulaf, yağsız, peynir, hindi füme
Öğlen süt öğlen tavuk göğüsü,makarna,ton balığı, baklagil

Akşamda öğlen gibi ortalama çorba vs oluyor ekstra.

Sizce nasıl bi yol izlemeliyim fotoğrafım aşağıda kollarımın büyümesi + omuzların genişlemesi gerekli nasıl bi yol izlemeliyim bu şekilde hafif kalori açığı ve beslenmeyle devam edersem kas yapılırmı ? Okuduğum haberlerde yağ kaybı için açık ver kas için fazladan kalori al okudumda.

çokmu yağlıyım ?

Back
Yukarı