Azarlamadan yardım edin lütfen bilgim hiç yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 3 aydır fitness yapıyorum Aradığım vücut tam olarak bu plaj vücudu sanırım ancak kol iriliğinin falan tam olarak ne olduğunu bilmiyorum deneyimli abilerim yardımcı olurlarsa çok sevinirim örnek veriyorum 35 cm aşşağı yukarı kol u vardır gibi vücut ölçülerinde yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler.
OB3XdA.jpg
a0yZBg.jpg

Ben 3 aydır fitness yapıyorum Aradığım vücut tam olarak bu plaj vücudu sanırım ancak kol iriliğinin falan tam olarak ne olduğunu bilmiyorum deneyimli abilerim yardımcı olurlarsa çok sevinirim örnek veriyorum 35 cm aşşağı yukarı kol u vardır gibi vücut ölçülerinde yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler.
OB3XdA.jpg
a0yZBg.jpg

Yaşın kaç dostum ona göre tavsiyelerde bulunalım. Eksik veya fazla soylemene gerek yok genellikle yapilan en gereksiz davranıstır

Yanıt için alıntı yapınız.

Yaşın kaç dostum ona göre tavsiyelerde bulunalım. Eksik veya fazla soylemene gerek yok genellikle yapilan en gereksiz davranıstır

Yanıt için alıntı yapınız.
Ben 19 yaşındayım 1.80 boyum var. şuanda 70 kiloyum fitness hocam adelelerimin dolması gerektiğini söyledi sanırım irileşmesinden bahsediyor.

azarlama ne demek terbiyesiz sen nasıl olurda soru sorarsın ha [emoji3] forumdaki arkadaşlar muhakkak sana bilgi verecektir nacizane tavsiyem sadece spor yapmakla olmuyor beslenmene dikkat et ekmek makarna pilav çok çok az tüketmelisin protein bolcana tüketmelisin tavuk eti göğüs kısmını öneririm yanında salata alkolden uzak dur yada haftada 1 iç günde en az 8 saat uyu antrenman yaparken hareketleri nizami yap yavaş kaldır daha yavaş indir şeklinde hem pozitif hem negatif kasları çalıştır kolay gelsin

Gösterdiğin vücutta çok birşey yok. Antremanının ve beslenmenin hakkını vermen lazım. Bol bol araştır. Oku, öğren. Azimli olursan kafana koyarsan 1 seneden kısa sürede bu oranlarda vücuda sahip olursun

Beast

Forum iyice çöplüğe döndü.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı