Matsumura
Üye
Öncelikle resim athleanx in sitesinden alınmıştır iyice bakmak isteyen siteye gitsin baksın bende bu sırada athlean x nedir ondan bahsedeyim athlean x jeff cavailere adlı kişi tarafından kurulmuştur kendisi fiziksel terapisttir aynı zamanda bana da birçok katkısı olmuştur aynı zamanda youtube ye gündelik video yükler ve birçok konuya değinir ve en önemlisi ise size siteye kaydolduğunuz takdirde 3 ay sözü verip 6 packleri çıkarmasıdır garantisi kesindir ve kendimde gördüm işe yarıyor ancak tabii ki kaydolmak paralı siteye doğal olarak isteyenlere telefon uygulaması da onun da 8 hafta garantisi var açıkçası ben 8 haftayı denemiştim değişime inanamadım telefon uygulaması 6pack promise app store de satılıyor 63 lira civarı ancak her kuruşuna değiyor yemek programı ve hotmail üyeliği de dahil sürekli mail atıyor video öncesi sonrası vs. Ayrıca her hareketinin videosu ve çok güzel tasarlanmış bi yapısı var uygulamanın tek ihtiyacınız olan tüm 56 günlük süreçte barfiks barı plates topu ve resistance band
Görüldüğü üzere iş yaşta değil azimde
Sent from my iPhone using Tapatalk

Görüldüğü üzere iş yaşta değil azimde
Sent from my iPhone using Tapatalk