bende yazımda bu şekilde bahsetmiştim..düşünmüş olduğun durum,yani son çalışılan kas grubu daha avantajlı ,ilk çalışılan kas grubu besinlerden mahrum kalıyor olayı yok..antreman sırasında da ,bittikten sonrada vücut devamlı bir şekilde kandan beslenir..antremandan sonra aldığın gıdalarda vücutta en son yıpranan bölgeye göre dağıtılmaz..vücutta glikojene,proteine,suya vs. ye nerede ihtiyac varsa oaraya gönderilir...o gün çalışmış olduğun kas grupları hangileriyse (birinci ikinci farketmez) o bölgelere bu besinler taşınır..ben aynı günde farklı iki kas grubunu çalışan bir çok mr olympia gördüm,fakat bunların hiçbirinin set aralarında sıvı amino,whey izolesi falan aldığını görmedim..peki şimdi bu adamlar bu olayı akıl edemıorlarmı yada bu takviyeleri alacak durumlarımı yok..dediğim gibi sadece gerekliliği yok..seninde sorunda belirtmiş olduğun durum gibi birinci çalışılan kas grubu ikinci kas grubuna göre beslenemebakımından daha yetersiz kalıyor diye düşünme..antreman öncesi ve sonrası gıdalarını aldığın takdirde çalıştırılan her kas ihtiyacı olanı alır..eğer bu şekildede düşüneceksen olaya şu açıdanda bakabilirsin ..o zaman ilk çaılştırlıan kas grubuda ,ikinci kas grubuna göre antreman öncesi alınan besinlerden daha fazla faydalanacaktır..sonuçta bunlar çok çok ince ayrıntılar,bunlar üzerinde çok fazla durulmasının gerekli olduğunu sanmıyorum..