Böyle birşeyi sadece kendimde gördüm yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
a063bc8043a7e3fb3c4af1a65ddbd648.jpg

89e81734f5f6bbe1b2931fee057aa70d.jpg

5b0c1e9cbb49c6f032683479fd24899a.jpg

1be6fe4c4e19543697862fcf54dcbd71.jpg

Arkadaşlar gördüğünüz gibi bir eğrilik var böyle bir şeyi sadece kendimde gördüm nasıl olacak bu düzelir mi nasıl düzelecek lütfen bilen biri yardım etsin bana

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında bu eğrilik değil.Zaten göğüs kafesinde herhangi bir problem olsa nefes alman zorlaşabilir.Kafaya takma önemli birşeye benzemiyor.

Görüntü olarak kötü duruyor ama bu rahatsız ediyor eğri ama biri önde diğeri daha içte fln değişik birşey ve kötü

Görüntü olarak kötü duruyor ama bu rahatsız ediyor eğri ama biri önde diğeri daha içte fln değişik birşey ve kötü

Duruşundan kaynaklanıyor o bir tarafta kemik üstte görünüyo bir tarafında altta illa sıkıntı çıkarıyorsa doktora görün sonuçta burda doktor felan değiliz ama kafaya takılacak bir şey gibide değil yani.

O kemikleri belli etmek için sıktım kendimi böyle durmuyor ama bundan dolayı karın kasları yamuk çıkıyor bench te ağırlık kaldırırken çok belli oluyor

kardeşim benimde ayni böyle kaburgalarin genetik olarak cok disarda ama bu bi sorun degil kilo aldikca cok fazla belli olmaz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum hafif derecede skolyoz var sende, yani omurga eğriliği. Omurga hafif derecede döndüğü için kaburga diğerine göre daha önde ve aşağıda duruyor. Yapabileceğin çok bir şey bir şey yok açıkçası. İlerlememesi için özellikle sırt kaslarını güçlendirip, ağırlık kaldırırken formlarına dikkat etmen lazım. Ne doktoruna gittin bilmiyorum ama ortopedi veya fizik tedavi dokturuna gidersen röntgen çektirip görebiliyolrar kesin olarak.

Skolyoz yok bende herhaldr fizyoterapi okuyorum hocaya söylesem derste kesin soyar beni sınıfla birlikte inceler ondan. Soramıyorum hocaya da

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı