Böyle Bir Vücut İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GnCy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GnCy

Üye

Ben bodye yeni başladım.Yaş 15, boyum 1.75, kilo 66.Ben bb yi yapabildigim yere akdar yapmak istiyorum estetik ve güç için, yarışmalara hazırlanmıyorum idealim üsteki resimdeki Taylor Lautner gibi vücut sahibi olmak birebir olmasada.Size sorum düzenli beslenmeyle düzenli antremanla ne kadar sürede bunu başarabilirim.Genetikle alakalı derseniz genetigim iyidir evde dambılla çok çalıstım ve düzenli olarak 2 hafta yaptıgım zaman olmustu kollarım irileşmişti genetigimiz iyidir :D ölçülerimi bilmiyorum sadece kolum 31cm 5-6 ay içinde böyle olmak değil amacım zaman tahmini istiyorum pek bi tecrübem yok bu konularda.

Forumda bu vücut yapısında dolu adam var maşallah diyelim tabi ama o karın kasları haricinde ulaşılması güç bi vücut değil. 1 yılda inşa etsen diyetle sixpackleride çıkarırsın.

Çok sağ ol bilgilendirdiğin için.Ankara da salon bulmakta zorlanıyorum hangi salona gidiyorsunuz acaba?

Çok sağ ol bilgilendirdiğin için.Ankara da salon bulmakta zorlanıyorum hangi salona gidiyorsunuz acaba?

Ümitköy'de evimin yanında EnnFit var oraya gidiyorum. Biraz pahalıdır ama yok yoktur. Mithatpaşa'da Rekor var oraya da gidebilirsin.

Bu Adamın Bu Film İçin vucudunu 7 ayda yaptığını okudum . Sonra Araştırdım . Günde çift antreman yapmış son 2 ay. Ve Supplementler de akıyordu tabi . Eğer Bulursam O yazıyı buraya yazarımm

Bu Adamın Bu Film İçin vucudunu 7 ayda yaptığını okudum . Sonra Araştırdım . Günde çift antreman yapmış son 2 ay. Ve Supplementler de akıyordu tabi . Eğer Bulursam O yazıyı buraya yazarımm
Teşekkürler küçüklükten böyle bu cocuk 13 14 yaşlarındada böyleydi karate okuluna gitmiş bayagı bi süre temeli saglam.

Arkadaşlar bu adam dediğiniz 17 -18 yaşında çocuk kas dediğiniz de steroid ve kamera oyunu. Bu çocuğun şu anki halin görseniz ağlarsınız.

Tabi kamerada var ona bişey demiyorum misal böyle vücut için dedim yoksa çocugu övmüyorum çok kaslı felan diye tabi sinemada var bu cocugun zaten bi resmi ile diger resmi bir olmuyor gögüslere bakın benim demek istedigim böyle bir vücut ne kadar sürede yapılır tahmini 2 sene içinde hatta 1 :D

Forumda birçok kez söylenmiştir aslında bu tür soruların cevabı ama tekrar söyleyim, bu tamamen kişinin genetiğine, beslenme düzenine ve antrenmanına göre değişir tam bir cevap vermek imkansızdır !

Back
Yukarı