Bütçeme Göre ideal Kombinasyon

Merhaba arkadaşlar ;

Öncelikle Özelliklerimi yazyım

yaş = 18
boy=186
kilo = 81 ( 77-78 de durucam :lol: )

4.ayımı bitirdim. Bütçem 200 tl Sizce Ne gibi Bi kombinasyon Yapabilirim.

Aman kilo aldırıcı bir kombinasyon çıkarmayın da [=

TEŞEKKÜRLER:):):)

optimum whey(75 tl)
MultiPower Amino Whey Tabs 300 tablet (85 tl)
Universal Nutrition Creatine Powder 300 gr (45 tl) bu kombinasyonu kulan yapılabilecek en iyi kombine

yumurta beyazı, tavuk göğüsü, yulaf=)
paranı bunlara yatırdığında çok daha karlı çıkarsın;)
illa ki supplement dersen yolcu02'nin yazdıkları bence gayet iyi benimde tavsiyem bu yönde...

Son düzenleme:
yumurta beyazı, tavuk göğüsü, yulaf=)
paranı bunlara yatırdığında çok daha karlı çıkarsın;)
illa ki supplement dersen yolcu02'nin yazdıkları bence gayet iyi benimde tavsiyem bu yönde...

ancak tavuk göğsü bence erkek sporcular için çokta iyi bir seçim olmayacaktır
malum tavuklara hormon basıyorlar, etine de geçiyor o hormon

ancak tavuk göğsü bence erkek sporcular için çokta iyi bir seçim olmayacaktır
malum tavuklara hormon basıyorlar, etine de geçiyor o hormon

Aslında ben o sözlere pek inanmıyorum hem tanınış markalarda hormonlu tavuk satıcağını sanmıyorum ayrıca 1 senedir aralıksız yememe rağmen hiç bir sıkıntım yok aksine olumlu etki yapıyor diyebilirim;)

4.5 kilo optimum whey bulabilirsin fazla arayışa gerek yok

Aslında ben o sözlere pek inanmıyorum hem tanınış markalarda hormonlu tavuk satıcağını sanmıyorum ayrıca 1 senedir aralıksız yememe rağmen hiç bir sıkıntım yok aksine olumlu etki yapıyor diyebilirim;)
öncelikle mesele tanınmışlık değil denetimin olmaması
ayrıca CP, isimli firmanın ve Banvitin bu uygulamaya gittiğini net olarak biliyorum, diğer firmalardan da farklı bir hareket beklemiyorum
detaylı bilgi için google a:
meatrix yazabilirsiniz

ya aslında şöyle birşey var:
bütçen 200 lira ama ne kadar bir süreliğine? yani 200 liraya aldıklarını ne kadar bir süre kullanacaksın?
ayrıca işin normal bneslenme kısmı da önemli(Freedommm'un dediği gibi)
4 aylık olduğunu düşünürsek kendimi senin yerine koyayım:
önce whey alırdım 5lbs(optimum u tercih edebilirsin, ya da daha sağlıklı olan protilox u)
ardından hergün en az 400gram lor+200 gram yağsız beyaz peynir
dönüşümlü olarak birgün balık birgün tavuk bir gün et(maddi durumuna göre tavuk-balık-tavuk-balık-et gibi de yapabilirsin)
ayrıca ekonomi için önemli bir detay: asla oturup yarım kilo et yeme, bir oturuşta bir protein kaynağından en fazla 150gram alırsan optimum(fiyat/performans ı en iyi) faydalanırsın
ancak gel gelelim ilk supplement aldığım zamanlasrda gereksiz bir heyecanla elli çeşit whey almıştım, bir sürü de başka şey, bence supplement konusunu çşok abartma doğal beslenme de önemli

protein tozunu optimum alırsan bcaa ya pek gerek kalmaz. bana kalırsa creatin+whey yeterli ama alacagın wheyin içinde ekstra glutamin ve bcaa olsun

Back
Yukarı