Merdonaldo
Üye
Hepsi ilaçlımı hiç doğla olan yokmu
çoğu naturalHepsi ilaçlımı hiç doğla olan yokmu
ege fitnesste doğalhakanfitness doğal
Hiç sevmem. Doğal olduğunu iddia eden ilaçlı kişiler. Yalanın ve yalancının olduğu yerden hayır gelmez.Shredded Kardeşler peki
üstteki üye 2013 katılımlı. abisinin üyeliğini falan mı arakladı artık nedir bu IQ seviyesi foruma fazla geliyor. alın şunu şurdan
Shredded Brothersda Türkiyeye gelip spor salonu aççaz diyor anca gezmeye geliyorarl Almanyada Son vlog diyor birde yalancı Kenzonun bırakmasına üzüldüm Allahlıkk çoçuktu
kenzo tüm videolarını silmiş
sürekli bir arap ülkesine gidip geliyor orda iyi bir iş bulmuş sanırım.
yeni bir kanal açmış kenzo tv diye sadece almanca yayın yapıyor body hakkında tek video atmış bide sanırım kendi yaptığı müzikleri paylaşmış. oyun videoları çekeceğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyoruz
bende severdim kenzoyu
Shredded Brothers da hep Türkiyeye gelip salon aççaz diyor
genellikle böyledir. Kanıtlar, tecrübe ve yasalar ile hareket edilir. Bu iş de böyle. Adamın vücuduna bakıyorsun, kesin ilaçlı diyorsun. Zaten besbelli, yarışmaya da katılmış. Ama kalkıp doğalım diyebiliyor. Ağzından çıkan şey ile gerçekteki mevzu çok farklı.Arkadaşlar bu tüm vg.ciler için ; roid kullandığını itiraf etmeden bilme imkanınız var mı? Yani "bence" şeklinde bu konuyu sonuca bağlayabilir misiniz???? Ya da kefilim şeklinde..???
Kaynak? Generation iron filminde hepsi ilaçlı olduklarını kabul etmiyor mu? Ediyorlar.ronnie coleman ve phil heath bile naturalim diyor baran kalaycının naturalim demesi çok uçuk değil bence