Bütün Youtuberlar Steroidlimi

Yarisindan cogu sporcu zaten, haliylede streoid gecmisi var hepsinin. Boylere cok takilma aldigin bilgiye bak dostum bosver:)

Shredded Brothersda Türkiyeye gelip spor salonu aççaz diyor anca gezmeye geliyorarl Almanyada Son vlog diyor birde yalancı Kenzonun bırakmasına üzüldüm Allahlıkk çoçuktu

Shredded Brothersda Türkiyeye gelip spor salonu aççaz diyor anca gezmeye geliyorarl Almanyada Son vlog diyor birde yalancı Kenzonun bırakmasına üzüldüm Allahlıkk çoçuktu

kenzo tüm videolarını silmiş

sürekli bir arap ülkesine gidip geliyor orda iyi bir iş bulmuş sanırım.

yeni bir kanal açmış kenzo tv diye sadece almanca yayın yapıyor body hakkında tek video atmış bide sanırım kendi yaptığı müzikleri paylaşmış. oyun videoları çekeceğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyoruz

bende severdim kenzoyu

kenzo tüm videolarını silmiş

sürekli bir arap ülkesine gidip geliyor orda iyi bir iş bulmuş sanırım.

yeni bir kanal açmış kenzo tv diye sadece almanca yayın yapıyor body hakkında tek video atmış bide sanırım kendi yaptığı müzikleri paylaşmış. oyun videoları çekeceğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyoruz

bende severdim kenzoyu

Shredded Brothers da hep Türkiyeye gelip salon aççaz diyor

Arkadaşlar bu tüm vg.ciler için ; roid kullandığını itiraf etmeden bilme imkanınız var mı? Yani "bence" şeklinde bu konuyu sonuca bağlayabilir misiniz???? Ya da kefilim şeklinde..???

Arkadaşlar bu tüm vg.ciler için ; roid kullandığını itiraf etmeden bilme imkanınız var mı? Yani "bence" şeklinde bu konuyu sonuca bağlayabilir misiniz???? Ya da kefilim şeklinde..???
genellikle böyledir. Kanıtlar, tecrübe ve yasalar ile hareket edilir. Bu iş de böyle. Adamın vücuduna bakıyorsun, kesin ilaçlı diyorsun. Zaten besbelli, yarışmaya da katılmış. Ama kalkıp doğalım diyebiliyor. Ağzından çıkan şey ile gerçekteki mevzu çok farklı.

Ben söylediğime kefilim. Geçen gün Berkay Türkkan'a, başka bir üyeye yazdığı yoruma atfen, ilaçlı olup olmadığına bakacağız. Eğer ilaçlıysan tüm mal varlığın benim. Değilsen de tüm varlığım senin dedim. Bunu dememin sebebi, bir youtube yorumunda, birine benim dediğime benzer bir şeyler demişti. Yani ilaç kullandığını arsızca yalanladı.

Üslubun doğru ve etik mi dersen, hayır derim ama bu yalancılara, insanları aptal yerine koyanlara karşı her türlü üslup müstehaktır. Berkay türkkan, baran kalaycı, şireeed bro. Hepsi ilaçlı ve hepsine de, milleti kandırdıkları için sonsuz bir antipatim ve kinim var.

lazar angelov sakatlandığında ilaçları bırakmıştı vücudu ortada
hqdefault.jpg

lazar angelov 2 sene ilaç almasın yemin ederim lazar angelovu vücut olarak tokatlarım
artık ben genetik olayınada inanmıyorum genetik harikası denilen kişiler ilacı bırakınca normal sıradan bir vücutcudan hiç bir farkı kalmıyor
hatta hiç ilaç almamış olsalar belkide daha beter olacaklar

Back
Yukarı