Büyük Kaslar Grupları ve Antreman Hareketleri

Arkadaşlar, bir süredir büyük kas gruplarını çalıştırmak için hangi egzersizleri yapmak lazım diye araştırıyordum bir cep uygulamasında şunlara denk geldim. Acemi olduğum için bilgim sınırlı uzman arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Resimdeki ismi yazılı egzersiz ile işaretli bölgelerdeki kaslar çalışıyor mu? Abartı mı ya da daha da mı fazla yere etkisi var?

Yardımlarınız için herkese çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu antremanların çalışmasını 5 set olarak yapıyorum set sayıları sırasıyla genelde şu civarlarda 20, 12, 10, 8, 5
5x5 sistemini biraz bu şekile getirdim. tek başıma çalıştığım için partnerim yok sitemin salonunda çalışıyorum. antreman yapan kişi nerdeyse hiç olmadığı için salon boş güvenlik sebebiyle ağırlığı belirli noktada tutuyorum set sayılarını zorlanmaya göre ayarlıyorum ama genel sayılar bu yönde.
NOT: BU ANTREMANI YAPTIKTAN SONRA 1 GÜN DİNLENMEM GEREKİRMİ YOKSA YAPABİLDİĞİM TAKTİRDE HERGÜN GİTSEM UYGUN MU? AMACIM SADECE ZAYIFLAMAK BAŞLANGIÇ KİLOM: 120 1 HAFTA ÖNCE BAŞLADIM ŞU ANKİ KİLOM : 116

IMG_2603.PNG
IMG_2604.PNG
IMG_2605.PNG
IMG_2607.PNG
IMG_2606.PNG

Son düzenleme:
Bir hareketin çalıştırdığı ana grup kas ve yan kas grupları vardır. Genelde ana grup kası kırmızı yan kasları sarımsı yapıyolar bu tür görsellerde. fakat bu uygulama komple aynı renke boyamış bu sizi aldatmasın.internetten hareketlerin adını aratarak baska görsellere bakın.
Birer gün arayla yapılması tavsiye edilir genellikle.

Bir hareketin çalıştırdığı ana grup kas ve yan kas grupları vardır. Genelde ana grup kası kırmızı yan kasları sarımsı yapıyolar bu tür görsellerde. fakat bu uygulama komple aynı renke boyamış bu sizi aldatmasın.internetten hareketlerin adını aratarak baska görsellere bakın.
Birer gün arayla yapılması tavsiye edilir genellikle.
Çok teşekkür ederim :)

Back
Yukarı