Büyük Protein Kaynağı Menü: Yulaf ezmesi ve whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende buna yakın bir tarifi kahvaltı olarak yapıyorum ama tarçın gerçekten ilginç olabilir. Ben çikolatalı yulaf ile 500gr light yoğurdu karıştırıp içine 1 ölçek whey koyuyorum. Sonuç: 25gr kazein(yoğurt saolsun) + 25 gr whey + yulaf :D

Tarif gayet güzel görünüyor...bende kendıme gore boole denemeler yapıyorum ama ben mıkro dalga kullanmıyorum olmayan arkadaslar benım yaptıım gıbı yapabılırler...

Suyu (1 ölçek) tuzla beraber kaynatıyorum..yulaf ezmesını (1/3 ölçek) kaynayan suya atıp 5 dk karıstırıyorum..sonra muz çilek vs (ne hosunuza gıdıyosa meyve olarak) ekleyip sogumasını beklıyorum..en son normal tarıfte olduu gıbı whey proteın eklıyorum...

teşekkürler. Bu şekilde wheysiz bir yemek tarifi önerin var mı. Yumurtayla yulafı yapıyorum fakat hiç çekilmiyor sabahları.

Bir tane daha tarifte, yulafın yenılebılırlıgını artırmak için buldum..

genısce bı kaseye yulaf ezmesi konur daha sonra bır mıktar bal eklenır.ustune yavas yavas sut eklenir (ben yağsız sut kullanıyorum) ve karıstırılır.yulafın sutu emmesı ıcın bıraz beklenır.yulaf lapa gıbı olunca uzerıne bır tane (yarım da olabılır) muz eklenır..muz iyice ezılır ve karıstırılır..ustune ufalanmıs fındık konur.son bı kez karıstırılır...yemeye hazır..

lezzetlı oluyo gercekten..bence deneyın..

Back
Yukarı