Büyükler Olarak Bir Tavsiyede Bulunun

onur2828

Üye
Kilo:62.700 gr
Boy:1.66

Sorum Şu olacak Sizce Boyum Ve kilom orantılımı
Ramazandan Sonra Salona Gitmeyi Düşünüyorum Body için
Ne gibi bir beslenmede programında bulunmamı tavsiye edersiniz
Protein Tozu Almayı Düşünüyorum Marka Olarak Ve Fiyat olarak Yardımcı olabilirmisiniz

Beden kitle endeksin: 22.86
20.7-26.4 arası Normal. Risk yok.

Kilon normal oluyor orantılı. İlk 3 ay protein tozu alırsan paranı çöpe atmış olursun alma .

Çok Teşekkür Ederim Bu Arada Bundan 2 ay önce body gitmiştim ama malum öğrenci oldugum için para yetişmemişti sonunda bi para kaynagi bulabildim peder saolsun :D Beslenmede Nasıl Bir Yöntem Uygulayabilirim Sizce ?

Çok Teşekkür Ederim Bu Arada Bundan 2 ay önce body gitmiştim ama malum öğrenci oldugum için para yetişmemişti sonunda bi para kaynagi bulabildim peder saolsun :D Beslenmede Nasıl Bir Yöntem Uygulayabilirim Sizce ?

Beslenmede az ye sık ye mantığı uygulayacaksın yani 3 ana 2 ara olmak üzere 5 öğün yenilebilir yani 1-2 öğünle günü geçiştirmeyeceksin .

Yağ oranı düşük ürünlere yöneliceksin, protein ağırlıklı besleniceksin , karbonhidrat alımını ayarında bırakmalısın

bu konuda cok bilgisiz oldugum için yardım istiyorum mesela şöle bi program yapabilsem çok güzel olacak bu konuda yardim istiyorum Parz bey .

Yeni başlayanlar için beslenme listeleri mevcut forumda.. Veya kendin araştırma yaparak bir liste hazırlıyabilirsin.. onu bize sunarsan daha faydalı yorumlar yaparız böylece.

Burada verdiğiniz verilerle boy - kilo orantınızın normal mi değil mi olduğuna karar vermek pek sağlıklı olmaz. Kemik yapınız ,kas yapınız ve yağ oranınız hakkında bilgi edinmek gerekir.

Örneğin;

15 yaşında 170 boyunda 65 kg ağırlığındaki yağ oranı yüksek bir gencin vücut yapısıyla
15 yaşında 170 boyunda 65 kg ağırlığındaki yağ oranı düşük kemik ve kas yapısı gelişmiş bir gencin vücut yapısı aynı olmaz.

Ornek idman ve beslenme programini hazirlamis yorum isterken gormeyi bekliyoruz seni.

Back
Yukarı