Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorum Şu olacak Sizce Boyum Ve kilom orantılımı
Ramazandan Sonra Salona Gitmeyi Düşünüyorum Body için
Ne gibi bir beslenmede programında bulunmamı tavsiye edersiniz
Protein Tozu Almayı Düşünüyorum Marka Olarak Ve Fiyat olarak Yardımcı olabilirmisiniz
Çok Teşekkür Ederim Bu Arada Bundan 2 ay önce body gitmiştim ama malum öğrenci oldugum için para yetişmemişti sonunda bi para kaynagi bulabildim peder saolsun Beslenmede Nasıl Bir Yöntem Uygulayabilirim Sizce ?
Çok Teşekkür Ederim Bu Arada Bundan 2 ay önce body gitmiştim ama malum öğrenci oldugum için para yetişmemişti sonunda bi para kaynagi bulabildim peder saolsun Beslenmede Nasıl Bir Yöntem Uygulayabilirim Sizce ?
Yeni başlayanlar için beslenme listeleri mevcut forumda.. Veya kendin araştırma yaparak bir liste hazırlıyabilirsin.. onu bize sunarsan daha faydalı yorumlar yaparız böylece.
Burada verdiğiniz verilerle boy - kilo orantınızın normal mi değil mi olduğuna karar vermek pek sağlıklı olmaz. Kemik yapınız ,kas yapınız ve yağ oranınız hakkında bilgi edinmek gerekir.
Örneğin;
15 yaşında 170 boyunda 65 kg ağırlığındaki yağ oranı yüksek bir gencin vücut yapısıyla
15 yaşında 170 boyunda 65 kg ağırlığındaki yağ oranı düşük kemik ve kas yapısı gelişmiş bir gencin vücut yapısı aynı olmaz.