iyi antremandan kasıt sadece fitnes mi ? Yoksa yüzme veya evde yapılan egzersiz olurmu- 23.00--05.00 arası uyuyarak (en önemli-1)
- iyi antremanlar yaparak (en önemli -2)
- yağ oranını düşürerek
- sıfır şekerli bir hayat yaşayarak
- sağlam protein alarak
- maddi imkanın varsa çok fazla supplement var %3-5 etkiliyor onlarıda araştırıp alabilirsin.
Fitness olabilir yada futbol yada yüzme, hangi spor dalıyla uğraşıyorsan hakkını vererek yapman gerekir. Antreman sırasında o nabız yükselmeli veya pump olunmalı. Evde yapılan egzersizle iyi pump olabiliyorsan evdede olabilir ama ev antremanlarını eksik buluyorum ben, spor salonlarında pro calışmak farklı.iyi antremandan kasıt sadece fitnes mi ? Yoksa yüzme veya evde yapılan egzersiz olurmu
walla evde yan tutuş 2 set barfiksle pump oluyor kollarFitness olabilir yada futbol yada yüzme, hangi spor dalıyla uğraşıyorsan hakkını vererek yapman gerekir. Antreman sırasında o nabız yükselmeli veya pump olunmalı. Evde yapılan egzersizle iyi pump olabiliyorsan evdede olabilir ama ev antremanlarını eksik buluyorum ben, spor salonlarında pro calışmak farklı.
kuruyemiş seviyorum ve tüketiyorum. Ama sivilce yapıyor baya bendeSağlıklı yağ içeren özellikle kuruyemişler baya etkili