Kardeşim Google dan brachialis in tam turkce karşılığını bulursan bana da söyle öğrenmiş olurum , inanmamissin herhalde 40 durduğuna bir daha bak istersen olctum senin içinBiraz daha düzgün türkçe kullanırsan daha iyi olur. O kol bırak 40 cm'i 34 anca duruyor hocam söyliyeyim. Yanlış ölçmediğine emin misin?
Eyvallah sağolasin, şuan 180cm ve 75 kg vücut olculerim var , elinde hacim kazanma ve define olmaya yönelik programın varsa memnun olurum , kolum sogukken bu şekilde :biceplerin epey kısa , belki bununla ilgisi vardır. belki de sana öyle geliyordur.
Onun için demedim noktalama işaretleri ve cümle yapısı açısından söylemiştim. "40 cm kola sahibim fakat biceps kasım flex yaparken Şişik haldeyken serbest bırakıldığında baya kuculuyor" Bu cümleni okursan gerçekten ters bişeyler olduğunu farkedebilirsin. Neyse, galiba kasların başlangıç ve bitiş noktalarından dolayı böyle gözüküyor olabilir, ayrıca kısa kasların normalde o yumurtanın dirseğe biraz daha yakın olması gerekir.Kardeşim Google dan brachialis in tam turkce karşılığını bulursan bana da söyle öğrenmiş olurum , inanmamissin herhalde 40 durduğuna bir daha bak istersen olctum senin için![]()
Tamam kardeşim sağol cevabın içinOnun için demedim noktalama işaretleri ve cümle yapısı açısından söylemiştim. "40 cm kola sahibim fakat biceps kasım flex yaparken Şişik haldeyken serbest bırakıldığında baya kuculuyor" Bu cümleni okursan gerçekten ters bişeyler olduğunu farkedebilirsin. Neyse, galiba kasların başlangıç ve bitiş noktalarından dolayı böyle gözüküyor olabilir, ayrıca kısa kasların normalde o yumurtanın dirseğe biraz daha yakın olması gerekir.