BİCEPS

IMG_20161015_204948_681.JPG
Arkadaşlar öncelikle 3-4 aydır fitness la yakından ilgileniyorum.40 cm kola sahibim fakat biceps kasım flex yaparken Şişik haldeyken serbest bırakıldığında baya kuculuyor, acaba Brachialis in gelişmediği için midir ?

Biraz daha düzgün türkçe kullanırsan daha iyi olur. O kol bırak 40 cm'i 34 anca duruyor hocam söyliyeyim. Yanlış ölçmediğine emin misin?

Biraz daha düzgün türkçe kullanırsan daha iyi olur. O kol bırak 40 cm'i 34 anca duruyor hocam söyliyeyim. Yanlış ölçmediğine emin misin?
Kardeşim Google dan brachialis in tam turkce karşılığını bulursan bana da söyle öğrenmiş olurum , inanmamissin herhalde 40 durduğuna bir daha bak istersen olctum senin için ;)

Eklentiler

• IMG_20161015_221340_275.JPG
    IMG_20161015_221340_275.JPG
    35,7 KB · Görüntüleme: 404
biceplerin epey kısa , belki bununla ilgisi vardır. belki de sana öyle geliyordur.
Eyvallah sağolasin, şuan 180cm ve 75 kg vücut olculerim var , elinde hacim kazanma ve define olmaya yönelik programın varsa memnun olurum , kolum sogukken bu şekilde :

Eklentiler

• IMG_20161015_204455_095.JPG
    IMG_20161015_204455_095.JPG
    54,3 KB · Görüntüleme: 428
Kardeşim Google dan brachialis in tam turkce karşılığını bulursan bana da söyle öğrenmiş olurum , inanmamissin herhalde 40 durduğuna bir daha bak istersen olctum senin için ;)
Onun için demedim noktalama işaretleri ve cümle yapısı açısından söylemiştim. "40 cm kola sahibim fakat biceps kasım flex yaparken Şişik haldeyken serbest bırakıldığında baya kuculuyor" Bu cümleni okursan gerçekten ters bişeyler olduğunu farkedebilirsin. Neyse, galiba kasların başlangıç ve bitiş noktalarından dolayı böyle gözüküyor olabilir, ayrıca kısa kasların normalde o yumurtanın dirseğe biraz daha yakın olması gerekir.

Onun için demedim noktalama işaretleri ve cümle yapısı açısından söylemiştim. "40 cm kola sahibim fakat biceps kasım flex yaparken Şişik haldeyken serbest bırakıldığında baya kuculuyor" Bu cümleni okursan gerçekten ters bişeyler olduğunu farkedebilirsin. Neyse, galiba kasların başlangıç ve bitiş noktalarından dolayı böyle gözüküyor olabilir, ayrıca kısa kasların normalde o yumurtanın dirseğe biraz daha yakın olması gerekir.
Tamam kardeşim sağol cevabın için

Back
Yukarı