BİM Ürünleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali28
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ali28

Üye
100 gr için besin değerleriiii

Aknaz T.yağlı beyaz peynir (100 gr) - 8,75 t
Pro: 16 gr
Karbo: 4 gr
Enerji: 243 gr
Yağ: 18 gr

Banvit pilliç nagıt 3,25 tl
Pro : 12,7 gr
karbo:17,5 gr
Yağ : 11,7

Dost t.yağlı yoğurt (1500 gr) 3,50 tl
pro: 4,2 gr
karbo: 4,6
yağ: 3,8

Dost t. yağlı süt 1000 ml 1,60 tl
pro: 3 gr
karbo: 4,7 gr
enerji: 59 gr
yağ: 3,1 gr

Ekmecik tam tahıllı ekmek 350 gr 1,45 tl

pro: 9,27 gr
karbo: 51,18 gr
enerji:272 gr
yağ: 3,34

Derya ton balığı 2x160 gr 5 tl

pro: 24,1
karbo:0
enerji:183
yağ:8,6

Eti form lifli kepekli püskevit :D 45 gr 50 kr

pro: 6,7 gr
karbo:30,5 gr
enerji: 3,6 gr

Tombik sucuk 400 gr 4,5 tl

pro: 16 gr
karbo:4,5 gr
enerji: 352 gr
yağ: 30 gr

eatchicken hadi afiyet olsun :)

3 tl ye 500 gr Lor peyniri tek süt 100 gr da 18 gr protein 3 paket alsan 10 tl

1 kg da hindi gögüsü alırsın 10 tl ye al sana Protein ;)

Dostum çok teşekkürler ben ton balığını her gün yiyorum bi zararı olur mu yağ oranı açısından bide biyerde okumuştum vucud 30 gram protein alıyor.Bir öğünde sanırım gerisi atılıyor,Ton balığının birisinde yaklaşık 36 gram protein bulunmakta illa 100 gramınımı yiyelim sonra 60 gramını yeriz değilmi :)

Ton balığı iyimiş, nerdeyse Gürmarın yarı fiyatı

Dostum çok teşekkürler ben ton balığını her gün yiyorum bi zararı olur mu yağ oranı açısından bide biyerde okumuştum vucud 30 gram protein alıyor.Bir öğünde sanırım gerisi atılıyor,Ton balığının birisinde yaklaşık 36 gram protein bulunmakta illa 100 gramınımı yiyelim sonra 60 gramını yeriz değilmi :)
Hocam hergun yememek lazim haftada en fazla 3 yada 4 gun yesen daha iyi icinde kansorejen madde var maalesef :(

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrica bimin lor peyniride cok iyi tadi da belirteyim dedimm

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım 160gr.*2 olan paketlerden bahsediyorsunuz.
1 kutu konservenin net ağırlığı 160 gramdır.Üzerine bakarsanız süzme ağırlığın 100 gr.yazdığını göreceksiniz.Yani bir öğünde 1 kutu konserve yiyebilirsiniz.Sanırım 24 gr.kadar protein var.Ben 160 gramlık konserveyi süzgeçten iyice süzüyorum sonra çok az suya tutuyorum hem tuzundan hem de yağından bir nebze daha olsa arındırmış oluyorum.Sizde böyle deneyebilirsiniz.

Sanırım 160gr.*2 olan paketlerden bahsediyorsunuz.
1 kutu konservenin net ağırlığı 160 gramdır.Üzerine bakarsanız süzme ağırlığın 100 gr.yazdığını göreceksiniz.Yani bir öğünde 1 kutu konserve yiyebilirsiniz.Sanırım 24 gr.kadar protein var.Ben 160 gramlık konserveyi süzgeçten iyice süzüyorum sonra çok az suya tutuyorum hem tuzundan hem de yağından bir nebze daha olsa arındırmış oluyorum.Sizde böyle deneyebilirsiniz.

Doğru dedin gram konusunda. Ayrıca yöntemde mantıklı geldi yapmakta fayda var bence :)

Ben ton balığı çok seven biri değilim ama protein işte yiyorum :D Ve bimden alıyorum tat açısından falanda gayet memnunum hem dardanel tona 10 TL vericeğime daha az gramına bimden alıyorum.Ve piliç nugget ı tüketiyorum baya çok hoşuma gidiyor konu için teşekkürler

arkadaşlar dardanel tonun bi markası var tuzsuz daha besleyici oluyor tavsiye ederim tussuz isteyenler

Eskiden nugget tüketiyodumda internette baya bir araştırdım.Tavuğu ekmekle karıştırıyolarmış falan öyle şeyler duydum.Hem arkadaşlarda yazmış öncesinde nasıl piştiğini bilmiyoruz pişirilmiş ürün olduğu için.Ben artık 2 TL fazla verip Bim'den bonfile yada tavuk göğsü falan alıyorum.Galeta unu falan nuggettan bin kat daha güzel ve daha sağlıklı oluyor.

bu bimin tavuğunda bişey var
gidip en kral kasaptan yada en kaliteli markadan tavuk göğsü alıyorum bimden aldığım tavukla aynı şekilde pişiriyorum ama hiç bi tavuk bim tavuğunun verdiği tadı vermiyor
diğerleri sakız gibi oluyor nasıl iş anlamadım :)

Back
Yukarı