BİM'deki inanılmaz mantık hatası

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 hafta önce bim e gittim protein olarak işime yarayacak ürün araştırmasına
dost tam yağlı mavi renkli sütte 250g ında 7.1 gibi bir protein değeri varken
dost yarım yağlı kırmızı renkli sütte ise protein değeri yazmıyordu

ayrıca dost 1.5L lik ayranın protein değeri 3.3 iken
250g lık ufak dost ayranın protein değeri yoktu

neden bunlar arasında fark var?

Gerçekten büyük sorun.Bunu gündeme getirmek bile cesaret işi tebrikler.Şimdi birazdan bim savunucuları gelir bu gerçekleri görmezden gelerek savunma yaparlar.!!!bir!!özellikle ufak dost ayrandaki besin değerleri kısmının artık halka açıklanması için kamouyu oluşturulmasına ihtiyaç var

dostum mesele 3g protein degil
süt yapıyorsun dogal olarak içinde protein war
süt yapıyorsun yagını azaltıyorssun protein yok
neden?
proteinsiz süt olur mu o süt neyden üretildi o zaman?

Hiç dikkat etmedim fakat protein değeri yoktan kastın değer olarak sıfır (0) mı yoksa hiç yazılmamış mı ?
Tahminimce hiç yazılmamıştır. Bu da gayet normal. Çoğu market ürününde besin değerleri bölümü bile yok.
Firma yazmaya üşenmiştir.

bimden birşey alınmaz ! dost yoğurttaki doymuş yağ ve doymamış yağ değerlerini görünce şaştım

Hiç dikkat etmedim fakat protein değeri yoktan kastın değer olarak sıfır (0) mı yoksa hiç yazılmamış mı ?
Tahminimce hiç yazılmamıştır. Bu da gayet normal. Çoğu market ürününde besin değerleri bölümü bile yok.
Firma yazmaya üşenmiştir.
Katiliyorum ve tebrik ediyorum diger arkadaşlar trollemisler buradan kimseyi sogutmanizin bir geregi yok arkadaş insanca bi soru sormus duzgun cevaplar verelim lutfen.

52054c9a92423073d296242b109a61a4.jpg

Sizce güzel bir aminoasit profili varmi bir kapsule gore birde gunde kac kapsul almaliyim

Back
Yukarı