BİR TÜRLÜ KİLO VEREMİYORUM !!!

Arkadaşlar 183 boyunda 105 kiloyum ve nekadar kilo vermeye çalışssamda kilo veremiyorum artık bu durumdan bıktım.SİZDEN İSTEĞİM KULLANDIĞINIZ YARAR VEREN 1 AYDA 4 KİLO GİBİ BİR HEDEFİM VAR DİYET PROGRAMINIZ VARSA BANA ÖNERMENİZDİR SONUNDA YAĞ YAKICI BİLE KULLANMAYI DÜŞÜNDÜM İNSANLARA KIAZARDIM HEP KİMYASAL KULLANIYORLAR DİYE AMA ÇARESİZ KALDIM.

Hormonal, metabolik bir rahatsızlığın olabilir. Gidebiliyorsan endokrinoloji bölümüne bir başvur derim. Devlet hastanesine gideceksen önce dahiliye bölümüne, gerekli görülürse dediğim bölüme yönlendiriyorlar söyleyeyim.

büyük ihtimalle insülin direncin var bir doktora git testlerini yaptır. sana bir hap vericek ondan sonra diyetini doğru yaparsan verirsin merak etme.

Ne yaparsan yap kalori açığı oluşturmadığın sürece kilo veremezsin.Günlük kalori ihtiyacını hesaplıyarak ekmek , cips , çikolata tarzı yiyeceklerden uzak kalarak temiz bir beslenme programı hazırlamalısın kendine. 30-45 dk lık yürüyüşle birlikte sonuca ulaşacaksındır.Araştır bazı kanallarda bunlarla ilgili çok fazla bilgi var.

Back
Yukarı