bıldırcın yumurtası ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum
Direk konuya girmek istiyorum
Bilindiği üzere spor yaparken doğal yollardan protein almanın en kolay yolu yumurta tüketmek.(çiğ yada pişmiş o kunda fikrim yok)
Ama araştırmalarıma göre;
1 tane bıldırcın yumurtası yaklaşık 6-7 tane tavuk yumurtasına eşitmiş.Şimdi ben günde 4 tane (2sabah-2 akşam) bıldırcın yumurtası tüketiyorum.Sporada henüz başlamadım.ramazandan sonra düşünüyorum.Bu yumurtayı da mısır gevreği süt ve balın içine kırıp öyle tüketiyorum.Amacım kilo almak
Acaba ne kadar doğru bir davranış
Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum
bench_O

şimdi tavuk yumurtasına adet olarak değil gramaj olarak 10 kat daha fazla mineral metabolizmasına sahip 100 gr olarak.

10 kat daha fazla magnezyum fosfor demir ve protein içermekte..

hatta bir arkadaşım sütle birlik aynen senin dediğin karışımın astım ve alerjiye iyi geldiğini söyledi gerçi araştırlması gereken bir konu deney ve gözlem gerekli kanıtlanması gerek.

bak şuran da çıkarılabilir israil oğullarına ALLAH tarafından indirilen superior yiyecekler arasındadır bıldırcın eti. yumurtasınında böyle yapması normaldir.

illa kilo almak istiyorsan taze salatalık ve hurma yemelisin hadis-i şeriftir. 3 haftada denemiş ve kanıtlanmıştır. istenildiğinde referans verilecektir. saygılar...

Sorumun tam yanıtanı alamadım ama
Umarım bu ona yardımcı oalabilecek bilgi sahibi başka arkadaşlarda bilgilerini paylaşır benimle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı