b14;büyüme hormonu,boy uzaması

merhaba
bu b14 vitamini piyasaya yeni çıkmış hatta yeni keşfedilmiş galiba
amacı büyüme hormununu arttırarak boy uzatmak
hatta büyüme plakaları kapanmış kişilerde bile belli oranda etkiliymiş
benim için önemli olan boy uzatması değil
büyüme hormonunu arttırması yeterli. biliyosunuz büyüme hormonu kas gelişiminde çok etkili
yeni kullanmaya başladım bende büyüme hormonunu bilmem ama cinsel isteği hatırı sayılır miktarda arttırıyor bu da testosterona bağlı heralde
peki bunun yan etkisi var mıdır?
kür olarak mı kullanmak gerekir?(6hfta kullanıp 6hafta ara verip)

Nasıl kür yerine kullanacaksın ki. Kolay mı öyle bir vitaminle boy uzatmak. Sen de başka bir etkisi oldu mu? En bariz etkiyi cinsel istekte mi yaptı?
"2 Aylık kullanım sonunda 7 - 9,5 cm uzama sagladığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. "
Şaka gibi..

boyum uzasın istemiyorum kas gelişimi için büyüme hormonunun ve testosteronun avantajlarından yararlanmak amacım. cinsel istek uyandırmada ultimate nin bul. tribulusundan çok daha faydalı olduğu tecrübeyle sabittir (gerçi o nun hiç bir faydasını hissetmedim ama) bende yan etki olarak birde sinir agresiflik yaptı

15868503_0.jpg
Yalnız bu zamana kadar piyasaya çıkan boy uzatma ürünleri hiçbir etki yapmıyordu. Olumsuz da olsa etki var. Kür niyeti kullanmayı düşünüyorsan kür'de daha fazla yan etki olacağı da kesin; bunun tam anlamıyla bir ürün yerini tutmayacağı da kesin. Şu ürünü madem aldın kullanıyorsun, tecrubeleri ve yan etkileri gün be gün bizimle paylaşırsam birinci elden sağlam bilgi edinmiş oluurz..

Evet, her zaman dediğimiz şey bu.

Farzedelim b14 GH'ı arttırıyor. Su gibi GH alan prolardan birinin bile uzadığını gördünüz mü? Boy uzama geyiğine inanmayın.

Ayrıca B14 yeni keşfedilmiş bir vitamin değil. Birden bu kadar şişirilmesine de kanmayın. GH üzerinde bir etkisine dair internette ciddi bir bilgi bulamadım. Yeni keşfedilmemiş bir vitaminin bu kadar bariz bir etkisinden hiçbir ciddi yayında bahsedilmemiş olması size gerekli mesajı versin.

Yahu buna inananlar varmıdır acaba? Boy uzatan bir ilaç yok. Adam growth hormonu alıyor boyu uzamıor ayrıca penisi de büyümüyor. Bu büyütme işleri yalan..

arkadaşlar yapmayın etmeyinnn..boy uzaması bu şekilde olasydı bütün medya haber diye yıklırdı..hem de dünya çapında..kansere çare bulmak gibi bi şii bu..

bakın aşağıda domain kontolünde adamların iletişim bilgileri bile gizli..siz ürünü bir de kontrol etmeden buraya yazıyorsunuz..Mod"lar uyuyor herhalde..:

http://www.domainwhitepages.com/

<strong>Kaydedicinin Iletisim Bilgileri </strong><br>
Cahit Erkan stdfrr 7o6p03
Cahit Erkan ([email protected])
buyuk postane arkasi adalar han kat4 no:23 sirkeci / istanbul
ISTANBUL
,34600
TR
Tel. +90.00000
Fax. +90.00000 <br>
<strong>Yoneticinin Iletisim Bilgileri </strong><br>
Cahit Erkan stdfrr 77jv78
Cahit Erkan ([email protected])
buyuk postane arkasi adalar han kat4 no:23 sirkeci / istanbul
ISTANBUL
,34600
TR
Tel. +90.00000
Fax. +90.00000 <br>

ayrıca IP kontrol yapalım:84.51.21.132

Lookup IP Address: 84.51.21.0

General Information
Hostname: 84.51.21.0
ISP: Global Iletisim Hizmetleri A.S
Organization: FBS
Proxy: None detected
Type: Unknown
Blacklist:

Geo-Location Information
Country: Turkey
State/Region: 34
City: Istanbul
Latitude: 41.0186
Longitude: 28.9647
Area Code:

Ürünü alan 10 kişiye mesaj attım. Daha cevap almadım; ama yorumlarda ürünün kutusuz, prospektüssüz geldiği, yumuşak bir kağıttan hollagram yapıştırıkdığı söyleniyor. Ürün herhangi birine zarar verse nerde bulup da hesap sorabileceksiniz. İthal geldiği de düzmece bence.

Güzel güzel azimle, belli bir programa sadık kalarak çalışıp zamanında yeterli miktarda protein alınsa ve bu tip sakat ürünlerden medet umulmasa ne kadar iyi olur aslında... Takviye karşıtı değilim, protein tozu, bsn no-xplode, yeri gelince vitamin takviyeleri yaparım. Ama iş bu tip gerçek dışı vaatlere gelince uzak durmak lazım.

Arkadaşlar, ürünü kullanan bir bayanla tanıştım. Boy uzatma kısmı tamamen hikayeymiş. Ayrıca hormonel anlamda hiçbir değişim yapmamış. Yani bayanda hiç bir değişim olmamış.

Ürünü alan 10 kişiye mesaj attım. Daha cevap almadım; ama yorumlarda ürünün kutusuz, prospektüssüz geldiği, yumuşak bir kağıttan hollagram yapıştırıkdığı söyleniyor. Ürün herhangi birine zarar verse nerde bulup da hesap sorabileceksiniz. İthal geldiği de düzmece bence.

sıkı takip çok iyi..brawo..işte ürünün kutusu bile yok..kısaca "hap yap para kap"..iyi de sağlık bakanalığı sadece hastane ve eczanelerle mi ilgilenir ? o zaman gümrüklerde supplement geçişini serbest bıraksınlar..değil mi ??

Elbette. Ürün eğer yurt dışından geliyorsa ( bence türkiye'de yapılıyor) kesinlikle kaçak gelmek zorunda. İstediğin kadar eczane, hastane, tıp merkezleri vs. denetlemeni yap, bakanlık tarafından onayla, bu kadar rahat piyasaya dışardan ürün gelebiliyorsa hiçbir anlamı yok bakanlık çalışmalarının.

Back
Yukarı