ercan.1912
Üye
konu açamıyorum
Çok çok çok yerinde bir uygulama.
Yeni üye olan kişilerin çoğu vg ye yeni başlamanın verdiği heyecanla forumda kısa bir sürede arama yaparak bilgileneceği bir konuda malesef konu açıyorlar.Ben şahsen kilitlenmiş konu görmek istemiyorum.Unutulmamalıki hazır gelen bilgi çabuk unutulur.
Herhangi bir konuda arama yaptırdıgınız takdirde aynı konudan 4,5 tane bile çıkabiliyor.Tam bilgi kirliliği.
Hele foruma üye olup millete hakaret edip bir daha uğramayanlarda cabası.
Yanlış anlaşılmak istemem ama yeni modların alınmasıyla kurallara aykırı olarak açılan konulara kısa sürede müdahale edildiğini gördüm bugün memnun oldum.
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar yaklaşık 2- senedir üyeyim forma girip konuları okuyorum sadece. Bugun bir konu açmak istedim supplement lerde bir tercih yapmam gerekiyordu. Bana aşağıdaki ekran geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
vBulletin Message
recır, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Çıkış yap Anasayfa
bölümlere göre bekleme süresi dağılımı bu şekildedir.Despo´isimli üyeden Alıntı![]()
Yeni üyelerin bazı forumlarımızda başlık açabilmeleri için beklemesi gerekiyor.
Nedenini bu başlığa bakıp öğrenebilirsiniz : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/f...im-t10340.html
Bekleme süresi olmayan forumlarimiz:
- Kültür Sanat Bilim Seyahat
- Forum Hakkında
- Bayanlar Özel - Güzellik
- Bayanlar Özel - Fitness ve Antrenman
- Bayanlara Özel - Beslenme & Diyet
- Sağlık & Sakatlanma
- Kişisel Bakım
- Türkceye Çevirilen Yazilar
- Çeşitli Makaleler
- Marka Marka Besin Değerleri
1 gün bekleme süreli forumlarimiz:
- International Bodybuilding
- Dertleşme
- Konu Dışı
- Üye Videoları
- Üye Fotoları
- Güç Sporları
- Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı
- Supplementler
- Beslenme
3 gün bekleme süreli forumlarimiz:
- Antrenman Günlüğü
- Beslenme Günlüğü
- Yağ Yakımı Günlüğü
- Supplement Günlüğü
- Antrenman:Bodybuilding & Fitness
- Yeni Başlayanlar Bölümü
- Vücut Geliştirme Egzersiz Hareketleri
1 hafta bekleme süreli forumlarimiz:
- Duyurular
- Anabolic Steroidler
- Steroid Resimleri
- Püf noktalar
Not: Yeni üye olupta yanlış yere başlık açanların başlıkları silinir ve uyarı alırsınız.
konu açamıyorum olmaz boyle saçmalık msn dede e posta yok aktifleştirmek için
konu açmama neden izin verilmiyor
spora 1.5 ay oldu başlıyalı ve bi program önerisi istedim resimli olarak
ama 3 kere başlığım silindi arama yapın diyorsunuzda kusura bakmayın kendime göre program yok herkezin bünyesi farklı ama siz yardımcı olmak yerine konumu siliyorsunuz yaptığınız çok ayıp.
bu saçmalık niye arkadaşlar.maksat nedir ?