berkaysennnnn
Üye
Önce tüm BFTR ailesibe böyle güzel bi ortam oluşturduğu için teşekkür ediyorum. İsmim Berkay yaklaşık 3 saat sonra 15 yaşında olacağım. Uzun zamandır fitness ile uğraşıyorum geçen sene bu dönemler çalışıyordum fakat araya bayram(baklavalar börekler sarmalar) girince tabi insan bırakıyo. Yaşım ufak olduğu için çok yüklenmekten korkuyorum. Peki neden böyle birşey istiyorum? Benim kendimle yaşıt nadir arkadaşlarım vardır hep kendimden büyüklerle takılırım. Vücudum iyi problemim yok birazdan yazacagım zaten ölcüleri fakat bi sixpack olsa biraz yapılı olsak 10 numero olur. Zaten daha önce 2 kere bir firmada Kıyafet Mankenliği yapmıştım. Evde dumblle setim var yanlış hatırlamıyorsam 16 kg değiştirilebilir. Salona gitmek istemiyorum. Günde yaklaşık 1.30-2 saat ayırabilirim sanırım bu işe. Protein tozu kullanmamda herhangibir sakınca yokmuş. Ve şunları belirteyim profesyonel olarak futbol oynuyorum. Ve gunde en az 2 saat toplu sporlarla ugrasıyorum. Bana topu verin kuralları anlatın oynarım yani 8) Yani enerji kullanımım biraz fazla. Ben dedim ki buradaki abilerim ablalarım bana doğru yolu göstereceklerdir
lafı fazla uzatmadan vucut ölçülerimi yazayım..
Boy => 1.82
Kilo => 60.1
Kol (Genişlik) => 29
Omuz => 51
Kol (Uzunluk) => 80
Bacak (Uzunluk) => 116
Karın => 78
Belim biraz geniş ve kollarım ince bunlardan şikayetçiyim. Bacaklarım biraz uzundur ve yapılıdır. Pek fazla barfix çekemiyorum neden bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Boy => 1.82
Kilo => 60.1
Kol (Genişlik) => 29
Omuz => 51
Kol (Uzunluk) => 80
Bacak (Uzunluk) => 116
Karın => 78
Belim biraz geniş ve kollarım ince bunlardan şikayetçiyim. Bacaklarım biraz uzundur ve yapılıdır. Pek fazla barfix çekemiyorum neden bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum