teknolojik
Üye
Ben evde dumbell programını 1 ay yaptım,barfiks demiride var, bi 20 gün filan sonra (evde değilim şu anda) daha yoğun bi program yaptım kendime ve disiplinli bir şekilde uygulayacağım...Bu sporda kasları belirginleştirmek ve başarılıolmanın bir diğer koşulununda beslenme ve ağırlığın 2 katı kadar Protein almak olduğunu artık sayenizde öğrendik
ben yeni başlamama rağmen protein tozunu kullanmak istememin nedeni : kesinlikle beslenme konusunda eksik kalıyorum, yani sabah az çok bi kahvaltı yapıyorum çıkıyorum evden (üniversiteye) sonra eve 15-16-17 gibi geliyorum, e yorgun oluyorum öyle uzun süren yemeklere filan uğraşamıyorum çoğu zaman, yani kesinlikle beslenme aşaması eksik kaldığı için yaptığım hareketlerinde boşa gitmesini istemiyorum...
Sizce Hangi Protein Tozunu Kullanmalıyım ? ( Yaş 22, Boy 1.76 Kilo 70.Şu Anda Vücutta Pek Kaslı Yapı Yok, Ama yağlı bi vücutta yok, yani fazlalık yok ama kasta yok, kas olmadan zayıf gözükebilir eğer kas olursa süper vücut olur diye düşünüyorum, Ben Özellilke Göğüs, Karın-Kol Kaslarını Gözle Görülür Derecede Belirginleştirmek İstiyorum-Birde ayrıca Sırt Kaslarınıda duruşumun düzgün olması içinde ayrıca güçlendirmek istiyorum)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:42 ----------
*Planladığım Program : Yazdığım Kg-Set-Tekrar Sayıları Şu Anda Max. Yapabildiğim Miktarlardır-Bencede Az Ama Yavaş Yavaş İlerletmeye Çalışacaz
Pazartesi = Göğüs (8'er Kg * 3 set-10 tekrar) & Kol (8'er Kg * 3 set-10 tekrar) & (Şınav 3 set*10 tekrar)
Salı = OMUZ (6'şar Kg * 3 Tekrar) & ARKA KOL (6'şar Kg * 3 Tekrar)
Çarşamba = O-F-F …………………………………………………………………………..
Perşembe = SIRT (Şimdilik 2-3 Barfiks çekiyorum ancak : Sandalyeyle filan Yardımlı çekmeye çalışarak ilerletmeye çalışacağım) & KARIN (10 tane filan karın hareketi var hepsi aşağı yukarı 3 set *10 tekrar)
Cuma = Göğüs & Kol & (Şınav)
Cumartesi = OMUZ & ARKA KOL
Pazar = B A C A K (6'şar kg*3 set-10 tekrar) & KARIN

Sizce Hangi Protein Tozunu Kullanmalıyım ? ( Yaş 22, Boy 1.76 Kilo 70.Şu Anda Vücutta Pek Kaslı Yapı Yok, Ama yağlı bi vücutta yok, yani fazlalık yok ama kasta yok, kas olmadan zayıf gözükebilir eğer kas olursa süper vücut olur diye düşünüyorum, Ben Özellilke Göğüs, Karın-Kol Kaslarını Gözle Görülür Derecede Belirginleştirmek İstiyorum-Birde ayrıca Sırt Kaslarınıda duruşumun düzgün olması içinde ayrıca güçlendirmek istiyorum)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:42 ----------
*Planladığım Program : Yazdığım Kg-Set-Tekrar Sayıları Şu Anda Max. Yapabildiğim Miktarlardır-Bencede Az Ama Yavaş Yavaş İlerletmeye Çalışacaz

Pazartesi = Göğüs (8'er Kg * 3 set-10 tekrar) & Kol (8'er Kg * 3 set-10 tekrar) & (Şınav 3 set*10 tekrar)
Salı = OMUZ (6'şar Kg * 3 Tekrar) & ARKA KOL (6'şar Kg * 3 Tekrar)
Çarşamba = O-F-F …………………………………………………………………………..
Perşembe = SIRT (Şimdilik 2-3 Barfiks çekiyorum ancak : Sandalyeyle filan Yardımlı çekmeye çalışarak ilerletmeye çalışacağım) & KARIN (10 tane filan karın hareketi var hepsi aşağı yukarı 3 set *10 tekrar)
Cuma = Göğüs & Kol & (Şınav)
Cumartesi = OMUZ & ARKA KOL
Pazar = B A C A K (6'şar kg*3 set-10 tekrar) & KARIN