Bacak Kıllarını Azaltma:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwer35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qwer35

Üye
arkadaşlar bacak kıllarım çok hiç olmasın demiyorum fakat bu kadarıda fazla nasıl azalta bilirim az gözükme nasıl olabilir tamamen gitsin demiyorum ama oslun yani kılsızda olmaz.S

Makineyle alacaksın. Şu ucuz Çin malı olanlardan al bir tane 15-20tl ye. 1numara 2numara yaparsın istediğin görünüm olur.

yok hayır kötü bir görünüm olmaz. Ne çok kısa olur , ne de uzun olur isteğine göre ayarlarsın zaten..

ağda yapınca çok parlar bence en iyisi makineyle 2numara falan. O seni zaten 1 ay götürür.. Hem ağdanın acısına nasıl dayanacaksın??

makine ayarlanabilir başlıklıdır zaten uzundan başlarsın ne kadar istersen kademeli olarak kısaltırsın..

Makineyle aldıktan bir sure sonra kıllar sertlesır sakal gıbı cıkmaya baslar agda yontemı en ıyı yontem bu işe kendını adamışşsan agda kullanacaksın başka cagren varmı onu bılmıyorum

makineyle derine inmeden alırsan hemen uzamanz ve kısa görünür. ağda yaparsan vay haline sert ve hızlı çıkar.

weet tüy dökücü kremleri var bnde bacakları almak istiom göğüste faln yok kollardada yok ama bacaklarda var kullanan var mı bi de kullandıktan 3 hfta sonra fln çkıo

Back
Yukarı