rockyyy
Üye
iyi günler hemen konuya girmek istiyorum bende 2 senedir menisküs vardı bu sene yeni mr çektirdim menisküsüm iyileşmiş fakat başka birşey çıktı sinovitten şüpheleniyorlar.şimdi benim bacak kaslarım oldukça zayıf hastalığımın iyileşmesi içinde bacak kasının olması gerekliymiş çünkü bacak kası (özellikle ön ve arka bacak kası) ekleme binen yükün % 70 e yakınını alırmış bendede bacak kası olmadığı için dizlerimde ağrı meydana geliyor.şimdi bana verdikleri egzersizleri yapıyorum sadece diz arkasında yanlarında ve baldırımda ısınma ve yanma hissi oluyor sonra bunlar ağrıya dönüşüyor bende biliyorum bu ağrılar iyiye işaret ama üst bacak kaslarım özellikle ön bacak kasım da hiç bir yanma ısınma ağrı olmuyor bana en çok yarayacak bacak kası ön ve arka bacak kaslarım ama hiç bir gelişme olmuyor baldırımda acayip bir şekilde gelişme oldu ama ön bacak kasım hala aynı fazla ağırlıkta kaldıramıyorum ağrı yapıyor bükme kısıtlılığıda var koşu yada sizin tavsiye edebileceğiniz evde yapabileceğim egzersizler varmı sizce nedeni ne olabilir fazlada yüklenmek istemiyorum ön bacak kasının özelliğimi yoksa yanma yada ağrı olmaması şimdiden teşekkürler.