popohitan
Üye
merhaba arkadaşlar, 22 yaşındayım yaklaşık 10 gün sonra tamı tamına 8 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum, birincil hedefim kaslı bir vücuda sahip olmak. ilk 6 ayın sonunda güzel bir gelişim gösterdim, bu süreçte sadece optimum gold whey kullandım, şuan boyun 1,78, kilomda 85, hafif yağlı hafif kaslı bir vucudum var. Fakat farkettimki bacaklarım birtürlü incelmiyor, canımı sıkmaya başladı, kardiyo çalışmalarına başladım, göbeğim elletutulur bi vaziyette eridi, bel simidim neredeyse yok oldu, göğsümdeki yağların büyük çoğunluğundan kurtuldum ama bacaklarımda hiç incelme olmadı, dahada ileri gittim salona gitmeyi bıraktım oturduğum yerin yakınlarındaki futbol sahasında her gün 30-45 dk arası koşu yapmaya başladım, yemeklerime daha dikkat ediyorum, yeşilçay içiyorum aradan 20-25 gün daha geçti dar olan pantolonlarım hala dar oluyo, üst vucudum az yağlı hale geldi ama bacaklarım kapkalın, arkadan kendime bakınca fil bacağı gibi gözüküyo, ne yapmam gerekiyo bacaklarım birtürlü incelmiyo, pantolonlarım olmadıkça veya aynanın karşısına geçince artık moral bozukluğu yerine kendi kendime sinirlenmeye başladım, yemek yerken bacaklarım daha çok kalınlaşıcak diye yemek yemekten çekinir oldum, kafama çok takıyorum, bazen oturup bacaklarımla konuştuğum bile oluyo hatta sövüp sayıyorum
, bu konu hakkında tecrübesi olan yada bilgisi olan lütfen bana yardım edebilirmi, konuyu takip ediyorum, umarım yanlış yere açmamışımdır, şimdiden teşekkürler