bacaklarımda ki kas çok fazla

Arkadaşlar benim bacaklarımda kas var ama çok fazla yani bildiğiniz erkek kası gibi.6 sene basket oynadım.sonrasinda oldu.normal derecede kas hoş ama benimkisi çok fazla.Hiç hoşlanmiyorum ve çok mutsuzum.bir şey yok mu bunun için.güzel kasli olmak falan demeyin cunku cidden kotu duruyor bende.Lutfen bir cozumu var diyin

belki sen abartiyorsun. resim atabilir misin mezura ile birlikte? bazen resimler buyuk veya kucuk gorunebiliyor.

Arkadaşlar benim bacaklarımda kas var ama çok fazla yani bildiğiniz erkek kası gibi.6 sene basket oynadım.sonrasinda oldu.normal derecede kas hoş ama benimkisi çok fazla.Hiç hoşlanmiyorum ve çok mutsuzum.bir şey yok mu bunun için.güzel kasli olmak falan demeyin cunku cidden kotu duruyor bende.Lutfen bir cozumu var diyin
Yağ oranın iyiyse bayanlarda iri bacak mükemmel gözüküyor.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbolla o kadar olmaz en fazla güzel dir o. Bu forumda çırpı bacak seven çıkmaz. Kas iyidir güçlü bağışıklık sistemidir. Dirençtir hızlı metabolizmadır. kızdıranlara güzel tekme atarsınız. Kastan korkmayın yağdan korkun yağ kaybedince belirgin bir incelme olur.

Back
Yukarı