Bacaklar Ne Alemde?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bacaklarımın ölçüsünü almadım ancak kaslı duruyorlar bence bacak antremanıda yapılmalı bacaklar çalıştırılmazsa üst vücutda fazla gelişmez diye biliyorum ben

bacak gelişimi genelde halter sporuyla uğraşan sporcularda daha üst düzeyde oluyor.

ama fitness ile uğraşan arkadaşlar için yapılması şart bir hareket ilk başlarda ağır gelebilir squat. İleride faydasını görürsünüz.

bnm baçaklar manyak, yeni başladım daha henüz ama calf'ı zorlanmadan 280kilo yaptim dün ilk bacak antremanimda!!

benim bacaklar kollarla uyumlu hep uyumlu klaması için uğraşacğım

-----------------------------------
aşağıdaki resimlerde Tom platz ve Erik Fank houser var konunun başındaki resim bunlardan biridir herhalde
bu adamlar nasıl koşuyor çok merak ediyorum. tabi çok hızlı koşmaları gerekir ama birbirine çarpmıyor mu bacakları

videoda bazı resimler ve bir kaçtane ufak video parçası var güzel
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=4RJNMC5rCng&NR=1[/YOUTUBE]

Eklentiler

• Tom Platz.jpg
    Tom Platz.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 544
  • Tom Platz4.jpg
    Tom Platz4.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 554
  • Tom Platz6.jpg
    Tom Platz6.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 516
  • erik42.jpg
    erik42.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 527
  • Erik Fankhouser.jpg
    Erik Fankhouser.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 539
  • Erik_Fankhouser_013.jpg
    Erik_Fankhouser_013.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 512
  • Erik_Fankhouser_13.jpg
    Erik_Fankhouser_13.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi

aşağıdaki resimlerde Tom platz ve Erik Fank houser var konunun başındaki resim bunlardan biridir herhalde
bu adamlar nasıl koşuyor çok merak ediyorum. tabi çok hızlı koşmaları gerekir ama birbirine çarpmıyor mu bacakları

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=4RJNMC5rCng&NR=1[/YOUTUBE]

tom platz ın bacak genetiği gibisi yok.erik fank houser in kalfları çok estetik şekilli duruyor.

bacak çalışmadan olmaz hangi sporu yapıyorsanız yapın bacakları çalıştırmalısınız.yoksa gider vücudun yarısı.orantısızlık olur.

[YOUTUBE]4RJNMC5rCng[/YOUTUBE]
Yuh be bir insan hangi akla hizmet bacaklarını geliştirirki saçmalıktan başka bişey değil hadi kalf anladık kötü durmuyor ama o üst bacaklar nedir abi Allah düşmanımın başına vermesin.

Bacak geliştirmek saçmalık mı? Vücudun en büyük kas grubu çalıştırmamak olur mu?
Haklısın yazım yanlışı yapmışım ''bacaklarını geliştirirki'' değilde ''bacaklarını bu kadar geliştirirki'' diyecektim:( Tom plantz kadar geliştirmek istemek saçmalıktan başka bişey değil:)Yoksa bende bacak çalışmaya hiç aksatmam.Edit butonuda kalkmış mesajı değiştiremedim:(

Haklısın yazım yanlışı yapmışım ''bacaklarını geliştirirki'' değilde ''bacaklarını bu kadar geliştirirki'' diyecektim:( Tom plantz kadar geliştirmek istemek saçmalıktan başka bişey değil:)Yoksa bende bacak çalışmaya hiç aksatmam.Edit butonuda kalkmış mesajı değiştiremedim:(

Tom Platz kadar istesende geliştirmezsin kimse geliştiremez o genetik.

Back
Yukarı