saydam ve delı eyvallah dıyorum sıze...tesekkurler.ama resımdekı bacak ıcın soyle bır cumle kurayım...almayayım,alanada mani olmayayım.saydam dedi:guardboy mutlaka haber ver gelir sana destek olruz
şu an solıd fırmasından aldıgım bılgıye gore kesın bır yer ve zaman bıldırmıyorlar.umarım gorusuruz.Coleman dedi:bu yarışmadan benimde haberim var bende orda olacak ama yarışmacı olarak değil arkadaşlarımı izlemeye girecem podyuma hazırlıcaz işallah seni ve diğer arkadaşlarımızıda görürüm sanırım yarışma bildihim kadarıyla kadıköy caferaga da olacakmış iaşllah olur![]()
guardbody dedi:[öle bacallarım olmadığı için bence cok itici duruyo o kot pantolonu bosver sen,dalgalar ıslevını resmen yıtırmıs gıbı![]()
dusmanımın basına...
Blitz, bacakların kalınlaşmasını sadece cm olarak düşünme. Yani, bacakların eğer tabiri caizse labut gibi kalınlaşmadıysa ki extension ve curl de yapıyordun sanırım, bacaklar ortadan şiştikçe tendonlar daha içerde kalıyor ve bacak antremanıyla az miktarda da olsa yaktığın kas ile kıç/bel bölgesini daha ince gösterebiliyorsun. ben eskiden bacakları çok boşluyordum şimdi çalışıyorum daha kalın gözükseler bile, eskiye oranla daha iyi göründüklerini ve sanılanın aksine üçgen vucut görüntüsünü desteklediklerini de söyleyebilirim. Kalf zaten problem değil. Çoğu pantolonda ya üst taraf ile alt taraf eşit ya da alt daha geniş oluyor zaten.Blitz dedi:GH GH diye diye 66 cm quad, 44 cm calfa kavuştum ama görünümden memnun değilim, vücudumun yağlı kısmı bacaklarım. Ayrıca bol eşofmanlar dışında rahatsız olmadan giyebildiğim 2 tane pantolonum var :x
SCHWARZXXL dedi:Blitz, bacakların kalınlaşmasını sadece cm olarak düşünme. Yani, bacakların eğer tabiri caizse labut gibi kalınlaşmadıysa ki extension ve curl de yapıyordun sanırım, bacaklar ortadan şiştikçe tendonlar daha içerde kalıyor ve bacak antremanıyla az miktarda da olsa yaktığın kas ile kıç/bel bölgesini daha ince gösterebiliyorsun. ben eskiden bacakları çok boşluyordum şimdi çalışıyorum daha kalın gözükseler bile, eskiye oranla daha iyi göründüklerini ve sanılanın aksine üçgen vucut görüntüsünü desteklediklerini de söyleyebilirim. Kalf zaten problem değil. Çoğu pantolonda ya üst taraf ile alt taraf eşit ya da alt daha geniş oluyor zaten.Blitz dedi:GH GH diye diye 66 cm quad, 44 cm calfa kavuştum ama görünümden memnun değilim, vücudumun yağlı kısmı bacaklarım. Ayrıca bol eşofmanlar dışında rahatsız olmadan giyebildiğim 2 tane pantolonum var :x