RebelRonin
Üye
Merhaba bahçelievlerde oturuyorum (istanbul) ve yakınlarda hiç street workout parkı bulamadım. Bildiğiniz yerler varmı? Olabildiğince yakın olması gerekiyor.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Aslında o tarz bir spor salonuna bende çok istiyorum gitmek ama bahçelievlerde araştırdığım kadarıyla yok öyle bir yer.Sirinevlerdeki equinox spor salonuna gidiyorum. Crosafit alani var. İhtiyacinizi gorurmu bilmem.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Konuyu gordum direk atladım aynı dertten muzdariptim bro baktim buralarda en yakin street workout parki beylikduzunde. Burda equinox spor salonu var gittim baltim crossfit alani gayet is gorur ben hareket çalışıyorum genelde orda. barfiks demiri felan gayet iyi sw icin yeterli. Bende bubarlar beylikduzune gitmeyi düşünüyorum yine de acik hava antremani yerine. Katilmak istersen ozelden mesaj at
Dostum bende sürekli git gel yapama zaten ama izinli gunlerde gidip calismak istiyorum video felan cekerim diye. Ama tabi desteklicek adam lazim gaza getircekBende beylikdüzüne gitmeyi düşündüm fakat düzenli olarak git gel vs vazgeçtim. Hala evde ağırlıklarla devam ediyorum bi geçemedim street workout a![]()