Bahçelievlerde Street workout?

Merhaba bahçelievlerde oturuyorum (istanbul) ve yakınlarda hiç street workout parkı bulamadım. Bildiğiniz yerler varmı? Olabildiğince yakın olması gerekiyor.

Teşekkürler.

Bahçelievlerin tam olarak neresindesin ? Bende yenibosnadayım çok araştırdım ama buralarda yok gibi görünüyor. Olsa da bildiğimiz spor parklarından vardır. Onlarda da barfiks demiri vs yok.

ben izmir de oturuyorum bizim buralardada yok öyle parklar ve ben bu yüzden bildiğimiz sanayi den bi demirci bulup oturduğum sitenin arka tarafına bir adet barfix demiri ve bir adette dips demiri yaptırdım

Sirinevlerdeki equinox spor salonuna gidiyorum. Crosafit alani var. İhtiyacinizi gorurmu bilmem.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konuyu gordum direk atladım aynı dertten muzdariptim bro baktim buralarda en yakin street workout parki beylikduzunde. Burda equinox spor salonu var gittim baltim crossfit alani gayet is gorur ben hareket çalışıyorum genelde orda. barfiks demiri felan gayet iyi sw icin yeterli. Bende bubarlar beylikduzune gitmeyi düşünüyorum yine de acik hava antremani yerine. Katilmak istersen ozelden mesaj at

Konuyu gordum direk atladım aynı dertten muzdariptim bro baktim buralarda en yakin street workout parki beylikduzunde. Burda equinox spor salonu var gittim baltim crossfit alani gayet is gorur ben hareket çalışıyorum genelde orda. barfiks demiri felan gayet iyi sw icin yeterli. Bende bubarlar beylikduzune gitmeyi düşünüyorum yine de acik hava antremani yerine. Katilmak istersen ozelden mesaj at

Bende beylikdüzüne gitmeyi düşündüm fakat düzenli olarak git gel vs vazgeçtim. Hala evde ağırlıklarla devam ediyorum bi geçemedim street workout a :)

Bende beylikdüzüne gitmeyi düşündüm fakat düzenli olarak git gel vs vazgeçtim. Hala evde ağırlıklarla devam ediyorum bi geçemedim street workout a :)
Dostum bende sürekli git gel yapama zaten ama izinli gunlerde gidip calismak istiyorum video felan cekerim diye. Ama tabi desteklicek adam lazim gaza getircek :D eger dusunursen beraber geceriz beylikduzune

Arkadaşlar konu bayaaa bayaa eskimiş ama, en azından merak eden arkadaşlar için bilgi olsun. Sinan Erdemin karşısında, yani
E-5ten gelen yol üstünde bir site var, onun içinde barfiks, dips ve birkaç alet daha var. Siteye girerken de sıkıntı olmuyor. Soran olursa haritadan konum da atarım. Su an telefondan giriyorum. Herkese iyi sporlar

Back
Yukarı