bakarmısınız lütfen ?

1 yıldır spor yapıyorum son 2 ayda kaslarım gün içinde değişiyor bir bakıyosun antrenman gününde iyide beslendiğim zaman kaslarım tekrar güzel gözüküyor ama antrenman yaptığım günden 1 2 gün sonra yeterince karbonhidrat alamadığımdan mı bilmiyorum kaslar sönüyor ama antrenman yaptığım zaman tekrar eski halini alıyor bunu tam olarak nasıl engelleyebiliriz yardım ?? birde dinlenme günümde evde barfiks şınav çekiyorum vücudum ondan yorulup glikojeni yıkıyor olabilirmi ? lütfen detaylı açıklayın

Ağırlık kaldırdığın haliyle antrenmandan sonra ki hali tabii ki de farklı olacaktır. Neyle ilgisi olabilir bilmiyorum ancak ağırlık çalıştıktan sonra kaslar iner sen protein ağırlıklı beslenir ve düzgün uyuyarak kası dinlendirirsen kas gelişimi devam eder. Zaten herkesin kası sporda şiştiği gibi olsaydı kimsenin devamlı spora ihtiyacı olmazdı o mentalite ile düşün derim, dediğim gibi neyden kaynaklandığına dair de bir bilgim yok

Bilenler yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz :)

Ağırlık kaldırdığın haliyle antrenmandan sonra ki hali tabii ki de farklı olacaktır. Neyle ilgisi olabilir bilmiyorum ancak ağırlık çalıştıktan sonra kaslar iner sen protein ağırlıklı beslenir ve düzgün uyuyarak kası dinlendirirsen kas gelişimi devam eder. Zaten herkesin kası sporda şiştiği gibi olsaydı kimsenin devamlı spora ihtiyacı olmazdı o mentalite ile düşün derim, dediğim gibi neyden kaynaklandığına dair de bir bilgim yok

Bilenler yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz :)
hayır ben onu demiyorum pump farklı bişey ben diyorumki önceden kaslarım hep diri görünüyordu şimdi ise zayıf görünüyor[DOUBLEPOST=1564045900][/DOUBLEPOST]lütfen daha fazla bilgisi olan biri yazssın dottiris yanlış anlama tam anlamamışsın[DOUBLEPOST=1564046574][/DOUBLEPOST]anlamadığınız yer olduysa açıklıyım onaa göre cevaplayım

Son düzenleme:
Sen kafayi yemissin kardesim bunun en guzel açıklamasi bu ister kiz ister söv. Bir iki günde kas ne iner ne söner ne de şişer sen detaylarda kaybolup kafayi siyirmissin. Sonuç: hicbirseyin yok senin hüsnü kuruntuların.

antrenman yaptıktan sonra dinlenme gününde bir daha o kasları çalıştırmaman gerekir kasların zamanla sana sönük gelmesi belki çok taktığından sana öyle geliyordur ya da vücut su tutuyordur kasların belirginliği azalıyordur daha tecrübeli arkadaşlar umarım değinirler konuya çok tecrübe sahibi değilim ancak bildiğim kadarıyla yazdım bir şeyler

Back
Yukarı