BAKLAVA CIKARMA (Evde)

Selam herkese. Kickboks yapiyorum. Haftanin 3 gunu dersler ve 1.5 saat suruyor. Ders bitiminde tisortum yikanmis gibi ter oluyor . Kondisyonum yerinde . Fazla kilom yada yagim yok. Nasil bi program uygulayarak karin kasi yapabilirim? 60s plank vs normal seyler artik benim icin. Sadece programim yok. 1-2 ay icinde etkili, program veya video yada direk liste atabilir misiniz?
Ayrica sadece yumuruta ile beslenemem yumurta sevmiyorum pek fakat asirigi yagli seylerde yemiyorum

Selam herkese. Kickboks yapiyorum. Haftanin 3 gunu dersler ve 1.5 saat suruyor. Ders bitiminde tisortum yikanmis gibi ter oluyor . Kondisyonum yerinde . Fazla kilom yada yagim yok. Nasil bi program uygulayarak karin kasi yapabilirim? 60s plank vs normal seyler artik benim icin. Sadece programim yok. 1-2 ay icinde etkili, program veya video yada direk liste atabilir misiniz?
Ayrica sadece yumuruta ile beslenemem yumurta sevmiyorum pek fakat asirigi yagli seylerde yemiyorum
Zaten kickboksa gidiyorsun.Bir kaç ayda baklavaların çıka bilir.Sadece yumurta yeme,tam tahıllı ekmek,100 gr et,tavuk eti baya bi protein kaynağı,ayrıca bula bilirsen lor peyniri ye süper bi protein kaynağı.[DOUBLEPOST=1532088611][/DOUBLEPOST]Eger kickboksda karın kası çalışmıyorsanız en iyisi antrenörünle konuş.Karın kası kolay kolay evde çıkarıla bilir kas diyil.İnternetden her bulduğun proqrama koşma.O proqramlar amatörler yada profosyoneller için ola bilir.En iyisi antrenörünle konuşmanı tavsiye ederim

Zaten kickboksa gidiyorsun.Bir kaç ayda baklavaların çıka bilir.Sadece yumurta yeme,tam tahıllı ekmek,100 gr et,tavuk eti baya bi protein kaynağı,ayrıca bula bilirsen lor peyniri ye süper bi protein kaynağı.[DOUBLEPOST=1532088611][/DOUBLEPOST]Eger kickboksda karın kası çalışmıyorsanız en iyisi antrenörünle konuş.Karın kası kolay kolay evde çıkarıla bilir kas diyil.İnternetden her bulduğun proqrama koşma.O proqramlar amatörler yada profosyoneller için ola bilir.En iyisi antrenörünle konuşmanı tavsiye ederim
Isinma soguma haraketleri yaparken 50 ser 50 ser cekiyoruz zaten. Kondisyon calisirken daha fazla oluyor. Plank, sirt ustu uzanip ayaklari kaldirma gibi seyleri yapiyoruz zaten. Fakat ben aksamlari evde calasabilcegim program ariyorum. Internette birsuru program var fakat hepsi cok kafa karistirici. Sadece kickboks yaparakta cikmayacak gibi

Sen ne kadar zamandir kickboksa gidiyorsun?
Eger yeniysen hiç ama hiç endişelenme.Sporda ilk aylarda öylü şeyler olur yani önce sana öyle geliyorki hiş irelileyiş yok ama sabırlı ol pat-pat işliyicemdee 1-2 ayda karın kası yapıcam denilen bir şey yok.Eğer 2-3 ay ve daha fazla zamandır gidiyorsan o zaman antrenörle konuşmanı tavsiye ederim.İnternetden bilib bilmeden proqram yapma.Kas çıkarayım derken bağırsak sistemine zarar verirsin yani sakatlanırsın[DOUBLEPOST=1532092004][/DOUBLEPOST]Sabırlı ol devamlı çalış.Hem zaten diyosun ki fazla kilom,yağım yok eee çok iyi sen daha hızlı karın kası yaparsın.Antremandalardan sonra karın kasın baya bi acıyorsa o zaman gelişme var endişelenme.Yoksa yinede sana tavsiyem antrenörünle konuş.Yada her hangi bir fitness salonuna git kendine uygun bir proqram al.Yinede kendin bilirsin

Back
Yukarı