Balparmak çam balı

sailor16

Üye
100g daki değerler

Enerji : 304 kcal
Protein : 0.3 g
Yağ : 0 g
Karbonhidratlar :82.3 (Burda dikkat etmek lazım karbonhidratlarının tamamına yakınını şekerler oluşturuyor.)
Şekerler : 82.1
Lif :0.2 g
Sodyum : 4mg

antrenmandan sonra basit şeker ihtiyacı için süper bişey ben genelde bal yiyorum birkaç kere meyve suyu koymuştum çantaya ya patlıyo ya dökülüyo.. en iyisi bal .. bende balparmağı kulllanıyorum. 82,3 g karbonhidratın 82,1 i şeker :D

en iyi bal köyden gelen bal :D fabrika malı şekerli baldan siz enerjimi bekliyorsunuz...en iyi bal memlektten gelen çerçeve bal :) köyde beni az arı sokmamıştı, bal dediniz o günleri hatırladım:)

Sabahları eti litalifin üzerinde bol ca döktüğüm vazgeçilmezim..Sütün arkadaşı bide...:))))

Sabah kalkınca, bir de antrenmandanhemen sonra yiyorum biraz.

1 çorba kaşığı sabahları antremandan sonra yumurta lor karışımının içine katıyorum, çok güzel oluyor tavsiye ederim :)

antrenman sonrasınd koca bir bardak ılıktan biraz daha sıcak süt balı karıştıracan 3-4 tane bıldırcın yumurtası iyice karıştıracan sonra hooop fondip :D müthiş enerji verir

bal iyi bir enerjikaynağı fakat içinde bildiğimiz toz şeker var ..arkadaşın dediği gibi köy balı olursa arıların yaptığı hiç insan elinin deymediği o zaman iyi bir enerji kaynağı oluyor..Marketten aldığımız balları bekletin 2 hafta sonra hemen şekerlenmeye başlıyor..

Back
Yukarı