Baltalı Keçi Lor Peyniri. 26gr protein

emrea16

Üye
Enerji ---------- 123/514
Protein---------- 26gr
Yağ--------------- 1,2gr
Karbonhidrat----- 2gr

Keçi lorları içinde bir diğer tükettiğim ürün ise bu . Besin değerlerinde 100gr için 26gr protein yazılmış. Ne kadar doğru bılemeyecegım fakat arkadakı bır yazısı dıkkatımı cektı .

aynen şöyle yazıyor ;

Keçi peyniri altı suyu ve tuz.(tuz oranı besin değerlerinde nedernse belirtilmemiş)
Tuz oranı KM de en çok %4,süt yağı oranı KM de en az 3,5 Laktoz içerir.

Yani bu ürünü birdahaki sefere kullanmalımıyım bilemiyorum . Bilgili arkadaşkar eminim daha açıklayıcı bir yorum yapacaklardır .

Eklentiler

• IMAG0537.jpg
    IMAG0537.jpg
    659,3 KB · Görüntüleme: 812
  • IMAG0534.jpg
    IMAG0534.jpg
    521,7 KB · Görüntüleme: 1.151
  • IMAG0536.jpg
    IMAG0536.jpg
    568,6 KB · Görüntüleme: 745
Bu ürünü yüksek protein ve düşük yağ oranı sebeb ile bende almıştım fakat yoğun hayvansal kokusu sebebi ile yiyemedim.Sürekli tüketilmesi durumundada fiyatı diğer ürünlere göre pahalı kalıyor

Valla besin degerleri olarak gayet guzel. Uzerinde yaziyorsa dogrudur.Lorlar yuksek proten icerirler.

Peynir alti suyundan yapilmis olmasi daha hizli sindirilmesine neden olacaktir. Sabahlari uygun olacaktir. Yag orani da cok dusuk.

Tadı güzelde kokusu sıkıntı bi ara almıştım...

Kokusu bildiginiz keçi gibi ya garip bi koku geliyor keçi peyniri alıp yiyen arkadaşlar var ise birebir aynı ancak keçi peynirinin şöyle iyi bir faydası var digerlerine göre besin degeleri ve sindirilmesi farklı diye biliyorum

KAY marka bir beyaz peynir var içinde her türlü sütden yapılmıştır diye bir yazı vardı.Ancak besin degerleri yoktu oda güzel bir ürün ama her zaman yenmez tam yağlı sonuçta...

Şu ana kadar yediğim en lezzetli lor peyniri. Besin değerleri çok iyi. Kokusu öyle rahatsız edecek derecede değil ağzınıza atarken nefes almazsınız olur biter ama tadı harika ekmeğe sür sür ye :)

Ben Migros'tan aldım 300 gr. paket fiyatı 5.5 TL den 3.75 TL ye düşmüş.

değerleri doğruysa süpermiş
tam bodyci yemeği diyebilirim
ben bu aralar sabah kahvaltılarında loru sade yemeyi bıraktım
sabahları loru tavaya atıp pişiriyorum üzerinede yumurta 5+1
süper gidiyo
geceleri lor tek favorim

sans eseri kipada gorup aldim
ilk yedigimde benide kokusu rahatsiz etmisti
sonra alisiyosun ama mukemmel tadi bana gore

Baltalı Keçi Loru gerçekten mükemmel. Laktoz hassasiyetim var bu ürünü rahatlıkla tüketebiliyorum. Tadı da enfes... Hem Keçi olduğu için ÇOK SAĞLIKLI hem de %1 yağ içeriyor, gg de satanlar da var. Bazen bir tek Metro da bulabiliyorum, ama google a yazın, satış sitelerinde dönem dönem çoklu paketler halinde satılıyor, şu anda da satanlar var. Migros getirmiyor, bazen çok nadiren Carrefour Hiperlerde bulunabiliyor, fiyatı 7.50 TL ydi en son Carrefourda. Ama Carrefourlara 2 aydır falan gelmiyor hiç, telefon açıp soruyorum sürekli. :)

Keçi nin özelliği inatçı bi hayvan olmasıdır hormonlu yemlerle neyn besleyemezsın illa dağların eteklerindeki binbir çiçekten ottan yıcek beslencek buyuzden eti ve keçi mamulleri en güvenilir olandır

Back
Yukarı