Baltalı Keçi Lor peyniri. Yorsan a rakip çıktı :)

Arkadaşlar bugün migrosta rast geldim yorsan boreklik lor ararken degerler harika tadı deseniz yorsan a fark atar mukemmel bişey 100gr da 26 gr protein 1.2gr yağ 2gr karbonhidrat...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------

baltalı keçi loru - Google'da Ara

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:59 ----------

unutmadan yazayım arkadaşlar Fiyatı 5.60 TL Migros'ta

kesinlikle tavsiye etmiyorum bu loru..yiyenler hak vericektir...ben böyle tuzlu bir lor yemedim...tuzdan yiyemedim hatta...ve tuzun yağdan daha zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz

%4 tuz
paketi de 300 gram olunca fiyatı da çok yüksek, yörsan'ın 500 gramı 4.70, ayrıca son zamanlarda migroslarda pek bulamıyorum yörsan..
her neyse özet olarak tavuk göğüsünün kilosu 5 lira olunca, bu lora bu kadar para verilmez

Baltalı Keçi Loru gerçekten mükemmel. Laktoz hassasiyetim var bu ürünü rahatlıkla tüketebiliyorum. Tadı da enfes... Hem Keçi olduğu için ÇOK SAĞLIKLI hem de %1 yağ içeriyor, gg de satanlar da var. Bazen bir tek Metro da bulabiliyorum, ama google a yazın, satış sitelerinde dönem dönem çoklu paketler halinde satılıyor, şu anda da satanlar var. Migros getirmiyor, bazen çok nadiren Carrefour Hiperlerde bulunabiliyor, fiyatı 7.50 TL ydi en son Carrefourda. Ama Carrefourlara 2 aydır falan gelmiyor hiç, telefon açıp soruyorum sürekli. :)

Back
Yukarı