Merhaba arkadaşlar lütfen vaktinizi ayırıp okur musunuz?
1.5 sene maalesef sürekli masa başında ders calısarak cok orantısız kilo aldım. Çok şükür kpssden 93 puan aldım ama bir yandan da vücuduma üzülüyorum. Lütfen bana A'dan Z'ye kadar ne yapmam gerektiğini sabah tam olarak ne yiyeceğimi vs yazar mısınız?
Öncelikle beslenmeyi soracağım. Göbeği malum eritmem lazım. Eriterek de bir yandan da kas yapmaya devam etmeliyim. Şimdi bana sabah kalktığımdan aksam yatana kadar ne yemem gerektiğini tek tek yazar mısınız? Eksiksiz olsun lütfen en detayına kadar uyacağım lütfen yardım edin..
şimdi arkadaşlar boy: 1.84
kilo: 74
geçenlerde spor salonunda göbeği içime çekip bir foto cektim aslında istediğim bu sekilde:
Antrenmanımı kendim yazayım size siz bakın.
Antrenman öncesi:
-15dk bisiklet
Sopa ile bel çevirme
-Twist makina
-Mekik
-Dizleri karına çekme
Her antrenman öncesi bunu yapıyorum.
Pazartesi ve Perşembe günleri:
-Üst Göğüs
-Göğüs yatarak
-Butterfly
-Sırta çekme
-Göğüse çekme
-Karna çekme
-Ön kol bar
-ön kol dumbell
-ön kol (dik)
Salı ve Cuma günleri:
-Bar sırta indirme omuz için
-dumbell sırta indirme
-ön omuz dumbell
-dumbell yana açma
-arka kol makina
-arka kol yatarak bar ile
-arka kol tek dumbell sırta indirme
-ön bacak
-arka bacak
evet arkadaşlar antrenmanlarımı bu şekilde yapıyorum. Sizce doğru mu ilerliyorum antrenman konusunda? lütfen gerek beslenme gerek antrenman konusunda her şeyi yazar mısınız cidden hiç anlamadığım konular..ne yapmam lazım benim biri tam program yazabilir mi hepsi konusunda lütfen..
1.5 sene maalesef sürekli masa başında ders calısarak cok orantısız kilo aldım. Çok şükür kpssden 93 puan aldım ama bir yandan da vücuduma üzülüyorum. Lütfen bana A'dan Z'ye kadar ne yapmam gerektiğini sabah tam olarak ne yiyeceğimi vs yazar mısınız?
Öncelikle beslenmeyi soracağım. Göbeği malum eritmem lazım. Eriterek de bir yandan da kas yapmaya devam etmeliyim. Şimdi bana sabah kalktığımdan aksam yatana kadar ne yemem gerektiğini tek tek yazar mısınız? Eksiksiz olsun lütfen en detayına kadar uyacağım lütfen yardım edin..

şimdi arkadaşlar boy: 1.84
kilo: 74
geçenlerde spor salonunda göbeği içime çekip bir foto cektim aslında istediğim bu sekilde:

Antrenmanımı kendim yazayım size siz bakın.
Antrenman öncesi:
-15dk bisiklet
Sopa ile bel çevirme
-Twist makina
-Mekik
-Dizleri karına çekme
Her antrenman öncesi bunu yapıyorum.
Pazartesi ve Perşembe günleri:
-Üst Göğüs
-Göğüs yatarak
-Butterfly
-Sırta çekme
-Göğüse çekme
-Karna çekme
-Ön kol bar
-ön kol dumbell
-ön kol (dik)
Salı ve Cuma günleri:
-Bar sırta indirme omuz için
-dumbell sırta indirme
-ön omuz dumbell
-dumbell yana açma
-arka kol makina
-arka kol yatarak bar ile
-arka kol tek dumbell sırta indirme
-ön bacak
-arka bacak
evet arkadaşlar antrenmanlarımı bu şekilde yapıyorum. Sizce doğru mu ilerliyorum antrenman konusunda? lütfen gerek beslenme gerek antrenman konusunda her şeyi yazar mısınız cidden hiç anlamadığım konular..ne yapmam lazım benim biri tam program yazabilir mi hepsi konusunda lütfen..