aysecik dedi:dün akşam 45 dakika, sabahda 32 dakika. toplam 9 km koştum. valla şimdilik iyi gidiyor. Ben kolay kolay bıkmam.
yardımlarınızdan ötürü de teşekkür ederim
Pump Forever dedi:hsd selam
Muzaffer Kuşan gibisin valla
Saglıklı ve güzel önerilerde bulunmuşsun, yag yakmak isteyen bi cok kisi rahatlıkla yararlanabilir
Saygılar
hsd dedi:Pump Forever dedi:hsd selam
Muzaffer Kuşan gibisin valla
Saglıklı ve güzel önerilerde bulunmuşsun, yag yakmak isteyen bi cok kisi rahatlıkla yararlanabilir
Saygılar
sağol sende faydalanacakmısın :?:![]()
burcu_rapper dedi:bi sorum vardı..yardım edebiliceğinizi düşünüyorum..17 yaşındayım boyum 1.63 kilomda 52..geniz omuzlarım var balık etliyim sitedeki kraterlerlere göre dişi vücut tipliyim..benim ihtiyacım olan şey şu..balık etli olduğum için formumu korumam kilomda sabit kalmam zor oluyor..bide karın kası yapmak istiyorum ama spor salonuna zamanım olmuyor..basketbolcuydum bu sene bıraktım sapordan çok dans etmeyi seviyorum..asıl istedim ince belimin olmasını istiyorum vede badi giydiğimde dikkat çekecek karın kaslarımın olmasını istioyurum(belim 62)bana bu konuda nasıl yardımcı olursunuz yani hangi hareketler etkili olur ne kadar ısınmam ne kadar egzersiz yapmam gerekir..benim bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Sebze tamam da, zayıflamak isteyenler meyveyi "bolca" tüketmemeli. Bol bol şeker almak diyete ters.ARWENPOWER dedi:Meyva ve sebze yi cokca tüket.
katılıyorum özellikleSCHWARZXXL dedi:Sebze tamam da, zayıflamak isteyenler meyveyi "bolca" tüketmemeli. Bol bol şeker almak diyete ters.ARWENPOWER dedi:Meyva ve sebze yi cokca tüket.
Carnitene diye bir marka var, Sigma-Tau adlı şirketin. 13 YTL civarı fiyatı. Biraz daha uygun ama carnitine şart değil zaten, önemli olan beslenme ve spor.aysecik dedi:Uzun zaman sonra tekrar merhaba,
Valla ben sporu bırakmadım, devam ediyorum. ve su an da 51 kiloyum. Aslında formum yerinde ama bunu korumak lazım.
L- Carnitin kullandım fakat bitti ve tekrardan alamadım, fiyatlar çok uçuk çünkü. amacım 48 Kg kadar inmektir. eh fazla birşey kalmadı 48 kiloya.![]()
aysecik dedi:Uzun zaman sonra tekrar merhaba,
Valla ben sporu bırakmadım, devam ediyorum. ve su an da 51 kiloyum. Aslında formum yerinde ama bunu korumak lazım.
L- Carnitin kullandım fakat bitti ve tekrardan alamadım, fiyatlar çok uçuk çünkü. amacım 48 Kg kadar inmektir. eh fazla birşey kalmadı 48 kiloya.![]()