BANA YARDIM EDER MİSİNİZ?

FLeXL

Üye
fitnessa yeni başlayacağım.Sadece aletlerden yararlanma imkanım var.Diyeti hazırlayacak hoca yok.
177 boy 85 kilodayım. (vücut tipim mezomorf)
Günde 2 saat yüzme ve 3 güne 1 koşuya çıkıyorum.
Bana diyet listesi yapabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1434115698][/DOUBLEPOST]UP

Son düzenleme:
krdesim bu yuzme ve kosularindan iki saat oncesinden sonra birsey yeme. ac karnina yap. ne kdar zayiflaman gerek gobek falan ne durumda :)

M∀Z∈R∈†IN R∈⊃⊃∈⊃IL⊃I

İlk önce diyet programı yapabilmek için günlük kalori ihtiyacını hesaplaman lazım bunlarıda öğünlere bölmen lazım tavsiyem min : 4 max : 6 . Bunları nasıl ayırırsın mesela : Kahvaltı -> 1.Ara öğün -> Öğlen Yemeği -> 2.Ara öğün -> Akşam . Tavsiyem akşamları karbonhidratdan uzaklaş biraz . Sık ye ama az ye . Sabah aç karnına yaparsan yağ yakımın için iyi olur . Şeker i kes sebebi insülin seviyeni artırıp daha hızlı bir şekilde acıkmanı sağlar ve şekerli besinlerin kalorisi genellikle yüksekdir boş besin olur onlarda . Hamur işlerinden uzaklaş çünkü sindirimi 2 gün . Tuzdan uzaklaş çünkü gereksiz su yu bedende tutar . Antrenmanlardan 2 saat önce karbonhidrat tüket . interval antrenman ı öneririm çünkü bunu yaptıkdan sonra nefes alış verişin bile yağ yakmana yardımcı oluyor . 20 kilo başına 1 litre su içmelisin antrenmanlarında en az 1 litre su tüketmelisin . Su metabolizmayı hızlandırığı için yağ yakımına yardımcıdır . Sabah uyandığında 1 ılık su ve 1 bardak limonlu su iç limonlu su metabolizmaya yardımcı olur. Yardımcı olabildiysem sevindim iyi günler ;)

Back
Yukarı