Bankadan havale ucreti ile ilgili soru

Degerli BodyForum uyeleri merak ettigim bir sey var bugun ilk defa is bankasindan havale eft ile alisveris yaptim 65 tl lik bir urun alicam ama kargo falan 75_ tl oldu ben bankaya odeme yaparken 65 mi 75 mi odicem kargo istiyorum ama ole bi secenek yoktu nasil olicak bu is bilen varmi ?

alışverişi yaparken kargo ücreti dahil net bir rakam çıkmıştır zaten. o da 75 tl. iş bankası havale ücretleri biraz uçuk. en son 160 liralık bir ürün için 30 lira havale istemişlerdi benden. ben de atmye gidip dışardan yaptım havaleyi. atm üzerinden yapılabiliyor. ama sipariş kodunu kesinlikle girmen gerek. zaten ekran yönlendirir. atmde havale yaparsan o da 5 tl. atmye 80 tl yatıracaksın. 100 yatırırsan üstü gelmez. mesela ürün 75.50 tl ise, 5 de havale ücreti. 80.50 yapar. o zaman da 85 yatırman gerekiyor. 4.5 lira şirkete bahşiş diye gidiyor. o yüzden rakamı net öğrenip yatır.

Kazandiklari o kadar para icin cami yinede biraz az kaciyo :)[DOUBLEPOST=1416739231][/DOUBLEPOST]Bide havale yapicagim zaman is bankasi vakif bank vs fark edoyormu?

Son düzenleme:
Back
Yukarı