Baran Kalaycı 24 Ekim Dünya Şampiyonası Hazırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bkalayci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bkalayci

Plus Üye
Plus Üye
Merhaba arkadaşlar konumu takip edenler vardı 27 Eylül Türkiye Dünya Şampiyonası seçmelerinde Atletik fizikte gençlerde 1.oldum Şimdi 24 ekimde yapılıcak olan Dünya Şampiyonası için hazırlıklara başladım diyeti tabi yarışmadan sonra bozdum 1 haftada 9 kilo aldım :) 3 gündür diyete tekrar başladım şuanki kilom 78.5

Eklentiler

• 1383537_320146924794332_2107337505_n.jpg
    1383537_320146924794332_2107337505_n.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 1.169
Rakiplerin bu kez çok daha ciddi olacaktır. Bunu biliyorsundur. Diyet harici bence pozlara çok iyi çalış. Pozlar çok önemli biliyorsun. Jeff seid poz konusunda gerçekten çok başarılı bence sıkı takip etmelisin. Rakiplerin kimler o konuda bilgin var mıdır peki ? Ve nerede yapılacak bu yarışma ? Definasyonun çok iyiydi zaten yarışmaya kadar da üzerine kütle katabilirsen çok daha iyi olur. Çünkü malum bu dünya şampiyonası. Zorlu bir yarışma olacaktır.

Yarışmaya kısa bir süre var 19 gün kaldı daha iyi çıkmak için elimden geleni yapıcam,poz konusuna gelince burdaki yarışmada gerçekten amatördüm poz konusunda kendimde kabul ediyorum .. Milli takım ile beraber umarım kendimi o konuda geliştiricem.. Yarışma Moğolistanda

baran başarılar inşallah güzel sonuclarla gelirsin. nisan yada eylülde kendim de podyum denıcem aynı kategorıden umarım beraber podyumda oluruz :)

Müthiş bi şey ya bu. Dünya şampiyonası ne demek arkadaş :) Zaman kısa gibi ama iyi bir başarı elde etmeni diliyorum ve takip ediyorum

instagramda yazmıştım burdanda yazayım tebrikler olsun..inşallah dünya şampiyonasındada güzel bir başarı elde edersin..

Cardiodan sonra çektigim bi fotoğraf 76 kilo oldum son 18 gün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 883
hangi katagoride yarışacaksın rakiplerin hakkında bilgin varmı?
favori vs hakkında bilgin varmı?
sonuç ne olursa olsun seninle gurur duyuyoruz

hangi katagoride yarışacaksın rakiplerin hakkında bilgin varmı?
favori vs hakkında bilgin varmı?
sonuç ne olursa olsun seninle gurur duyuyoruz

Genç erkekler Atletik fizikte yarışıcam rakiplerim hakkında bilgim yok,teşekkür ederim..

ben de başarılar diliyorum dünya şampiyonasında..inşallah güzel bir sonuç elde edersin..

buarada güncel yağ oranını merak ettim..ayrıca varsa seçmelerdeki durumunu görebilmemiz adına seçmeler sırasında çekilmiş resimler ekleyebilir misin..

En son Gnc de yağ ölçüm makinasıyla ölçülmüştm ölçmemişti yağı burdaki eczanelerde adam akıllı ölçmüyo inanmıyorum ama şuan tahminime göre 6-7 arasıdır

Back
Yukarı