Baran Kalaycı 24 Ekim Dünya Şampiyonası Hazırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bkalayci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göğüs ant sonra çektiğim amatör fotoğraf..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 826
kardesim biz tanısıyoruz sanırım bagdat caddesi taraflarından batuhanla falan resmini gördüm basarılar umarım 1. olursun

önceki başlığı daha canlı tutmuştun baran,yoğunluktan dolayımı böyle oldu paylaşımlar azaldı. sanırım 2 gün kaldı bol şans diliyorum sana.

Dünya 5.si oldum arkadaşlar. Tebrik eden destekleyen herkese teşekkür ederim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 712
Canı gönülden kutlarım türkiye olarak seninle grur duyuyoruz

Tebrikler , başarılarınızın devamını dilerim.Sizinle gurur duyuyorum.

baran tebrikler inşallah daha iyi yerlere gelirsin , bu arada diğer yarışmacıların toplu oldugu fotograflar varsa onlarıda koyarmısın ilk 3ü merak ettim

Tebrikler. Bazen soruyorum bu kadar uğraşı neden veriyorum diye. Seninki gibi müsabık bir psiklolji içinde olunca bence daha anlamlı oluyor yapılan spor, antrenmanlar, çekilen acı, verilen emek.

Bu arada ilk 4 ün fotosu da var mı? Bakalım hakkımızı yemişler mi?

4. Ortadaki sarışın çocuk oldu ben yükleme sırasında biraz hata yaptım.. Suyu fazla kaçırdım midem şişti malesef talihsiz bi olay yaşadım sağlık olsun ..:) suan hala moğolistandayım türkiyeye döndügümde fotoları ayrıntılı yüklerim

Fotoğrafa göre en sağda ben solumdaki 3. Onun yanındaki arkadasımız 1. Onun da solundaki 2. Oldu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 682
Burdan görebildiğim kadarıyla senin çatın hepsininkinden daha iyi ama 1. değil ama 2. ve 3. çok sağlam karın kası genetiğine sahip, tebrikler ve daha iyi derecelere umarım

Back
Yukarı