• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

.

Ne yalan soyliyim acikcasi bilemedim cunku her seferinde belirttigim gibi herkesin 1 yeri daha hizli gelisip goze carpar belli sureden sonra anlasilir o bolge 1 bolgede zayif kalir genelde klasik herkesin yasadigi durumlardir benim en hizli gelisim gosteren yerim omuzlar oldu senin nasil olur bilemiyorum

Benim en çok gelişen Bölge Arka kol hocam.en son bundan bi sene önce bir kaç gün spora gitmiştim.Çıkan arka kol hala duruyor :D :D

Benim en çok gelişen Bölge Arka kol hocam.en son bundan bi sene önce bir kaç gün spora gitmiştim.Çıkan arka kol hala duruyor :D :D

Bende tricepsimin hacminden memnun degilim mesela cok yanlis calismistim uzun bir sure ona bagliyorum.. Kolum omuzlarima gore kucuk kaliyor biraz..

Bende tricepsimin hacminden memnun degilim mesela cok yanlis calismistim uzun bir sure ona bagliyorum.. Kolum omuzlarima gore kucuk kaliyor biraz..

valla hocam canlı canlı görmediğim için bişiy diyemiyorum.Ancak Resimlerden gördüğümüz kadarıyla Gayet orantılı vs Çok güzel bir Vücut Elde etmişsiniz.inşallah dereceye girersiniz.Ben bu kadar istemiyorum.İstesemde yapamam zaten:D.. Kollarım 37-38 olsun omuzlarımda 115-120 olsun geriside onlara göre orantılı olsun istiyorum.Bidaki yaza kadar olur heralde :D

valla hocam canlı canlı görmediğim için bişiy diyemiyorum.Ancak Resimlerden gördüğümüz kadarıyla Gayet orantılı vs Çok güzel bir Vücut Elde etmişsiniz.inşallah dereceye girersiniz.Ben bu kadar istemiyorum.İstesemde yapamam zaten:D.. Kollarım 37-38 olsun omuzlarımda 115-120 olsun geriside onlara göre orantılı olsun istiyorum.Bidaki yaza kadar olur heralde :D

Niye yapamiycaksin kardesm bende biraz kamburdum o gecsin azda kilo aliyim diye basladim simdi yarismaya giriyorum Allahin izniyle.. Kimse sampiyon olucam diye baslamaz zaten spora gerisi zaten gelirse icindede varsa olur..

Beklerim kardesm ben daha nerede olucagini bilmiyorum acikcasi izmit oldugunu biliyorum ama aciklanmadi diye biliyorm

bizim fitness'daki hocam söledi bana nerede olucağını.

"izmit şehit polis recep topaloğlu spor salonu" eğer sölediği doğruysa burda olucak.

hocam harika bir vucut trapez biraz az gibi geri kalmış gibi görünüyor onu da halletmişsindir diye düşünüyorum, yarışmada başarılar

Niye yapamiycaksin kardesm bende biraz kamburdum o gecsin azda kilo aliyim diye basladim simdi yarismaya giriyorum Allahin izniyle.. Kimse sampiyon olucam diye baslamaz zaten spora gerisi zaten gelirse icindede varsa olur..

Kardeşim Benim çok güzel konuşuyosunda Ben yıllardır 62-65 arası gidip gelirim.6-7 senedir dikkat ederim.Hep zayıfım diye üzülürüm.askere gittim geldim yine aynıyım.doktora gittim bi sıkıntın yok dedi.Genetik heralde peterde zayıf.çubuk kraker gibiyim.omuzlar falan çok ince.105 cm :D :D .o yüzden yarışma imkansız diyorum.hani bu vücut tipleri varya sıska normal normalın üstü kalıplı diye :D ben sıska olanım :D :D

Kardeşim Benim çok güzel konuşuyosunda Ben yıllardır 62-65 arası gidip gelirim.6-7 senedir dikkat ederim.Hep zayıfım diye üzülürüm.askere gittim geldim yine aynıyım.doktora gittim bi sıkıntın yok dedi.Genetik heralde peterde zayıf.çubuk kraker gibiyim.omuzlar falan çok ince.105 cm :D :D .o yüzden yarışma imkansız diyorum.hani bu vücut tipleri varya sıska normal normalın üstü kalıplı diye :D ben sıska olanım :D :D

Al bak eski halim daha bundan ne kadar kotu olabilir vucudun?:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 752
Üstad son ölçülerini merak ettim

Üstad son ölçülerini merak ettim

Acikcasi ölçü olarak ufaldim ama diyet yaptigim icin daha parcali gozukuyorum o yuzden buyuk duruyo sanirim ölçü almiyorum suan sadece yarismaya kitlendim :)

Back
Yukarı