Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kollar sicak 41.5 omuz 136 cm bel 83 cm ---- gogus u bilmiyorum
Hocam öncelikle omuz programını istiyorum. Ek olarak trapezi bilerek geliştirmediğinide biliyorum ama trapezin eksikliği sırt pozunda sıkıntı çıkarabilir haberin olsun
uyguladigin diyet konusunda aydinlatabilirsen memnun olurum,15-20 günde okadar yag yakip define olabildigin diyeti merak etttim acikcasi.(Diyete baslayip 15-20 gün sonra cekilmis resminden bahsediyorum)
Basarilar.
Benim uyguladigim yarisma diyeti senin yapman ne kadar dogru olur bilemem. Ayrica boylarimiz kilolarimiz ayni degildir gramaj olarak benkmkini yapman dogru olmaz her neyse ; Sabah 6 yumurta 1 sarisi - 100 gr yulaf içine yarim olcek optimum gold whey , laktozsuz süt ile yanina salatalik. Gün icersinde ise totelde 1 kg et 400 gr kirmizi 600 tavuk veya tam tersi. Gün icersinde totelde 200 gr kepekli bulgur .. Yemeklerin yanina azar azar salata domates ( az) , salatalik , biber.. Ant sonra 1.5 ölcek gold whey. Totelde gunde 2 olcek fazlasi yok. Bunun disinda tek bir meyve badem ceviz vs hic birsey yok. Ve gunde 5-6 lt su.
Baran selamlar,
Instagramda eski bi resminde baya bir supplement var pak, gold whey, universal whey, sıvı amino vs. Ama simdi baktığımda normal beslenmene çok daha fazla dikkat verdiğini fazla supp kullanmadığını farkettim. Bu sadece yarısma hazırlığı icin mi yoksa genel olarak daha başarılı sonuclar mı aldın ?