• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

Bu geniş omuzlara hayvani trapezlerin çok yakışacağını düşünüyorum:)

Iste sorunda orda ben bodyci gorunumune kavusmak istemiorm o yuzden trapeze yuklenmiorm yoksa istesem ustunde dursan 3 ayimi almaz okuz gibi olmasi ama istemiyorum dedigim gibi 1 tik daha buyusun yeter alip basinin giderse hos durmaz zevk meselesi..

Son durumlar....

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 719
omuz başlarının maşallahı var gerçekten;)
bence az trapez yapsan çok güzel olur ama tercih meselesi tabi ama bence omuz başların zaten yeterince iri olduğu için biribirini tamamlar ama ne kadar hayvani durur onu en iyi sen bilirsin tabii

Biraz ufaldim gibi geldi sanki size olarak ama.. Bakalim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 801
Omuz başları harika

Tesekkur ederim .. Spor yapmiyokende omzumun catisi genisti annemden aldim o genetigi anneminde omuzlari cok genis.. En onden gelisen sporda hem omuzlarim olmustu genetik sanslilik diyelim..

abi bende izmit'te oturuyorum. yarışmanın yapılacağı salonda bizim evin yan tarafında :D izlemeye gelicem ;)

Beklerim kardesm ben daha nerede olucagini bilmiyorum acikcasi izmit oldugunu biliyorum ama aciklanmadi diye biliyorm :)

Yarışma ne zaman bende okumaya İzmite geliyorum Kayıtlar 2-6 eylül arası Derslerde 16 sında başlıyor Ona göre bende gelebilirim yane :)

İyi kurumuşsun tebrikler. Yarışmada bol sanşlar. Benim bir arkadaşım sanırım senle aynı kategoride girecek.

İyi kurumuşsun tebrikler. Yarışmada bol sanşlar. Benim bir arkadaşım sanırım senle aynı kategoride girecek.

Kim arkadasiniz acaba ben hic bir rakibimi goremiyorum fazla populer degl bizm ulkede.. Youtube da 1 tane video bile yok

İsim vermek istemem. Ama çok sağlamdır :) Genelde yarışma öncesi paylaşımlardan kaçınılır. Bilgin olsun..

Farketmez ben paylasimci bi insanimdir bisey bana yararsa herkes yararlansin Ulkemizdeki spor daha iyi yerlere gelsin.. Avrupadada bizim insanimiz daha cok basari alsin

Suan tatildeym ama diyete devam ayni sekil.. :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 815
Back
Yukarı