• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

Plajda dikkatler üzerindedir eminim , konu dışına biraz cıkıyorum ama nerede tatil yapıyorsun , türk ve yabancı kızların tepkileri nasıl :)

Plaj modu bu sekil :) tepkiler guzel krdsm nasil soyliyim :) alaçatidayim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 890
Beslenmen ile ilgili postlardan anladigim kadariyla definisyon surecinde sut ve sut urunleri kullanmiyorsun, sahsina ozel bir nedeni mi var acaba? Gunluk ortalama karbo miktarin nedir? Piramit seklinde mi dusuyor? Carb up icin zamanlama planin nasil nasil? Su atimi icin ne kullanmayi dusunuyorsun?

Beslenmen ile ilgili postlardan anladigim kadariyla definisyon surecinde sut ve sut urunleri kullanmiyorsun, sahsina ozel bir nedeni mi var acaba? Gunluk ortalama karbo miktarin nedir? Piramit seklinde mi dusuyor? Carb up icin zamanlama planin nasil nasil? Su atimi icin ne kullanmayi dusunuyorsun?

Sütte bulunan süt şekeri (laktoz) nedeni ile yarışma diyetlerinde kullanılmaz..

200 gr pirinc 100 gr yulaf yiyorm carb olarak. Piramit seklinde degil ben direk dusurmustum Su atimi icin herhangi bi ilac kullanmayi dusunmuyorum su diyeti yeterli olucaktir

Daha önce belirtmiştin ancak benim aklımdan çıkmıs yorumlarda da gôzümden kaçırdım dostum k.bakma da yarısacağın kategori neydi?

gerçekten şu forumda denk geldiğim en iyi fizik bana göre ideal çünkü olması gerektiği gibi herşey simetrik güzel görünüyor .

benim sizden ricam supplement ler hakkında hangi ürünleri kullandınız biraz tavsiye verirseniz çok iyi olur

Laktozsuz sütü kastediyorsanız laktozsz ürün diye bildiğim kadarıyla laktozsuz sütün içinde de laktoz var sadece laktozu sindiremeyenler için içinde laktaz enzimi var diye biliyorum.

Laktozsuz sütü kastediyorsanız laktozsz ürün diye bildiğim kadarıyla laktozsuz sütün içinde de laktoz var sadece laktozu sindiremeyenler için içinde laktaz enzimi var diye biliyorum.

Dogru soyluyorsun, laktoz laktaz verilerek ilk islem sirasinda galaktoz ve glukoza cevriliyor. Ancak bu noktada zaten benim soruma geliyor, karboyu sifira cekmemis, bir cok yardimci madde kullanan yarismaci neden laktozdan korkuyor? Bu tur karbonun su tutacagi endisesinden mi acaba?

Daha önce belirtmiştin ancak benim aklımdan çıkmıs yorumlarda da gôzümden kaçırdım dostum k.bakma da yarısacağın kategori neydi?

Genc erkekler atletik fizik..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:24 ----------

Benim merak ettiğim kaç yıldır bu sporu yapıyorsunuz?

2 yili gibi bi sure oldu ama eksiksiz dolu dolu her sey tamamen istenildigi gibi yapilarak. Ondan oncede ufak bi gecmisim vardi sporla ama hikaye yani..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:27 ----------

gerçekten şu forumda denk geldiğim en iyi fizik bana göre ideal çünkü olması gerektiği gibi herşey simetrik güzel görünüyor .

benim sizden ricam supplement ler hakkında hangi ürünleri kullandınız biraz tavsiye verirseniz çok iyi olur

Genelde olmazsa olmazim Optimum Whey protein - Optimum Bcaa - Optimum Glutamin- Bcaa yerine Amino fx de olabilir - vitamin olarakta Optimen veya Animal Pak. Para durumuna gore Optimum Hydro whey alip sabahlari ac karnina ictigimde oldu bide antremandan hemen sonra Tek basina hic bi zaman Destekleyici urun kullanmadim kullanmayi onermemde hepsi birbirine bagli bir zincir olarak dusunuyorum tek basina verim almak fazla olmuyor.. Ama para durumuna gore tabi.. Proteini hic kesmedim spora basladigimdan beri .Cok fazla supplement kullanmam derseniz Bcaa yerine Gunde en az 250-300 gr kirmizi et yemeni oneririm Animal pak te cok fazla hap var birazda fiyatli dersen Optimen iyi gider Glutamin zaten uzun sure gidiyor..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------

Yarismaya hazirlananlar kullandiklari ilaclardan dolayi anlik yaglanma yasanmasin vucutta diye. ( jinekomastiyi tetiklememek icin ) laktozsuz sutu tercih ederler.. Bide tabi hazim olarak daha rahat oldugu icin..

Buda Alaçati sokaklari son form durumu bugun cekildm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 881
.

Atletik fizikte ince bel genis omuz'a önem veriyolar benim omuzlar spor yapmiyorkende çatim genisti genetik olarak.üzerinede kütle ekleyince diger yerlerime nazaran aldi basini gitti..ama herkesten farkli bir bolgen oldugu zaman her zaman dikkat çekersin + puandir.

Benim En çok Gelişmesini istediğim bölge omuzlar.vcut süper hocam.Hele omuzlar DAha bi güzel.Bende yeni başladım.omuzlarım 105 cm.Acaba benim omuzlarımda sizin kadar gelişirmi.yoksa belli bi yere kadar gelişir sonra genetik olayı işin içine girer gelişme dururmu :D

Benim En çok Gelişmesini istediğim bölge omuzlar.vcut süper hocam.Hele omuzlar DAha bi güzel.Bende yeni başladım.omuzlarım 105 cm.Acaba benim omuzlarımda sizin kadar gelişirmi.yoksa belli bi yere kadar gelişir sonra genetik olayı işin içine girer gelişme dururmu :D

Ne yalan soyliyim acikcasi bilemedim cunku her seferinde belirttigim gibi herkesin 1 yeri daha hizli gelisip goze carpar belli sureden sonra anlasilir o bolge 1 bolgede zayif kalir genelde klasik herkesin yasadigi durumlardir benim en hizli gelisim gosteren yerim omuzlar oldu senin nasil olur bilemiyorum

verdiğin supplement önerilerini dikkate alıcam bu süt bu kadar yağlanma yaparmı ben çok fazla tüketiyorum yada laktozsuz olanı tüketebiliyormuyuz onun bi zararı olmuyormu?

dün koyduğun resim dehşet bişey olmak istediğim

Back
Yukarı