• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

selam Bkalayci,
fiziğin gerçekten güzel, iyi yol katetmişsin. fakat diyetini okuduğumda neredeyse 0'a yakın yağ aldığını görüyorum. bildiğin üzere erkeklik hormonu yağlardan sentezleniyor. Sorum sen ve senin gibi kuruma döneminde yağı azaltan sporcu arkadaşlarıma, cinsel hayatınızda dietten önceki canlılık oluyor mu? benim yağ oranım %11 , düşük yağlı bir diete başlamak istiyorum amacım senin kadar düşmek değil sadece %8 falan. Ayrıca hiç kardiyo yaptın mı bu süreçte, yorumları 12 .ci sayfaya kadar okudum, ama ilerde cevaplamışsan bu soruları kusura bakma.
başarılar , allah yardımcın olsun.

selam Bkalayci,
fiziğin gerçekten güzel, iyi yol katetmişsin. fakat diyetini okuduğumda neredeyse 0'a yakın yağ aldığını görüyorum. bildiğin üzere erkeklik hormonu yağlardan sentezleniyor. Sorum sen ve senin gibi kuruma döneminde yağı azaltan sporcu arkadaşlarıma, cinsel hayatınızda dietten önceki canlılık oluyor mu? benim yağ oranım %11 , düşük yağlı bir diete başlamak istiyorum amacım senin kadar düşmek değil sadece %8 falan. Ayrıca hiç kardiyo yaptın mı bu süreçte, yorumları 12 .ci sayfaya kadar okudum, ama ilerde cevaplamışsan bu soruları kusura bakma.
başarılar , allah yardımcın olsun.
Haftada 4 gun 30-45 dk arasi saatte 6.5-7 km hiz ile hizli yuruyus geri kalan 3 gun 4 hareket olmak secip mide super set olarak yapiyorum. Cinsel istek konusunda sikinti yok bu bünyeye göre farklilik gosterebilir ama..

Dogal-Flex Poz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    187,7 KB · Görüntüleme: 1.151
belin günden güne inceliyor :) bel için yaptıgın egzersizleri öğrenebilirmiyiz

hiit yapmamanın özel bir nedeni mi var yoksa sabit hız kardiyodan daha mı iyi sonuç alıyorsun?

Cardio isimi gordugunu dusunuyorum ozel bi nedeni yok

Tatlı olarak ne tüketiyosun ? Sadece meyvelerden mi şeker ihtiyacını karşılıyosun ?

Haftada 1 gün kendine izin veriyo musun ?

Tatlı olarak ne tüketiyosun ? Sadece meyvelerden mi şeker ihtiyacını karşılıyosun ?

Haftada 1 gün kendine izin veriyo musun ?

Hayir tatli ihtiyacini karsilamiyorum haftada 1 izin falanda yok :)

meyve falanda yemıyosunuz yanı..

kan sekerınız dusmuyo mu ?

ben tamamen kesmıstım 1 hafta sonra vucudum dustu resmen hastalandım..

Dusuyo tabi kan sekeri ama yapicak bisey yok malesef.. Animal pak kullaniyorum direnc artiyor tabi ister istemez haslanma boyutuna girmiyorum

Son durum gece cekilen fotograf tok karnina

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 754
Üstad günlük beslenme programını yazman mümkün mü saatleriyle beraber ( bi sakıncası yoksa yazmanda )

2.sorumda ant sonrası basit şeker alımı gereki yönünde bilgiler var bunu uyguluyo musun yada ne düşünüyosun ? Tşkler

Üstad günlük beslenme programını yazman mümkün mü saatleriyle beraber ( bi sakıncası yoksa yazmanda )

2.sorumda ant sonrası basit şeker alımı gereki yönünde bilgiler var bunu uyguluyo musun yada ne düşünüyosun ? Tşkler

Normal zamanda dedigin dogru ant sonra basit seker alini.. Muz, kuru üzüm gibi yapiyorum ama yarisma surecinde yapmiyorum

glutaminin kas gelişimi için hiçbir yararı olmadığı söleniyor neden kullanıyosun. Yada sen yararı olduğuna mı inanıyomusun .

Bu sporda herkes bir sey der ya 1 kisiyi dinliyceksin yada kendin hata yapa yapa bir seyleri ogrenmeye calisicaksin (:

Sorgusuz sualsiz birine tabi olmak bana göre değilde :D . işe yararmı yaramazmı sorgulamayı seviyorum. Kullandığınıza göre glutaminmden yarar görmüşsünüz. Zaten bu bilimsel testler genelde cılız gençler üzerinde denendiği için yanlış veriler ortaya çıkıyo. en az bikaç yıllık vg geçmişi olan vucutcular üzerinde yapılan teslere itibar etmek lazım.

Back
Yukarı